0548 853 ** ** dolandırıcı mıdır?

Umursamayıp geçmemde sorun yok değil mi? Linke tıklamadığım sürece. Dolandırıcı olduğunu ben de biliyorum, kim içinde 2 milyon dolar olan bir hesabı vermek istesin ki?

Linke tıklamadığınız sürece problem çıkmaz ama ne olur ne olmaz mesajı silmenizi tavsiye ediyorum ve engellemenizi.

Konuyla alakasız ancak eğer o linke tıklasaydım ne olurdu hangi belirtilerle karşılaşırdım, hangi bilgilerimi kaybederdim?

Konuyla alakasız ancak eğer o linke tıklasaydım ne olurdu hangi belirtilerle karşılaşırdım, hangi bilgilerimi kaybederdim?
Linke tıklar tıklamaz hiç bir şey olmuyor, size ünlü bir sitenin arayüzünü kopyaladıkları bir site atıyorlar. Tamamen baştan savma düzenlenmiş ve muhtemelen İspanyolca/Çince/Rusça dolu bir siteye kayıt olmanızı falan isteyeceklerdi. En eski phishing yöntemlerinden birisidir. Korkmanıza gerek yok, linke tıklasanız bile öyle zart diye virüs indiren sitelere zaten erişemezsiniz basit tıklamalarla.

Şöyle bir mesaj geldi rabii ki linke tıklamadım bu numara şüpheli numaralar diye bir sitede çokca kez aratılmış ve yorum yapılmış. Dolandırıcı olması büyük ihtimal, hesap ve şifre verip bakiyesini yazmış hesabın. Bakiye 2 milyon Dolar'dan daha yüksek, umursamadan geçecektim ama numaramı nereden bulduğunu merak ettim, bir sorun yok değil mi umursamayıp geçsem bir sorun olur mu?

Eki Görüntüle 1490077
İkinci resimde telefon numarası yazıyor ama başlıkta sansürlü ? :D .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı