08504809344 numara D-Smart mı?

Sizin haberiniz yokken adres aldılarsa ve sizde verdiyseniz bu büyük aptallıktır.D smartın müşteri hizmetlerini arayıp sormak iyidir.
Türk telekom diye tanıttılar kendilerini. D
Bunlar dolandırıcı arayıp internet bağlatmak istiyorsunuz diyorlar adresinize gelip internet d-smart gibi şeyler bağlıyorlar. Kesinlikle bunlar itibar etmeyin, hiç-bir hizmette almayın. Tarafınıza borç çıkarırlarsa da kabul etmeyin, icra takibi yapamazlarda yaparlarsa da icra dairesine gidip benim böyle bir borcum yoktur diyin hiçbir şey yapamazlar.
Saolunda İnternet geliyorumu
Bunlar dolandırıcı arayıp internet bağlatmak istiyorsunuz diyorlar adresinize gelip internet d-smart gibi şeyler bağlıyorlar. Kesinlikle bunlar itibar etmeyin, hiç-bir hizmette almayın. Tarafınıza borç çıkarırlarsa da kabul etmeyin, icra takibi yapamazlarda yaparlarsa da icra dairesine gidip benim böyle bir borcum yoktur diyin hiçbir şey yapamazlar.
Saolunda İnternet geliyorumu
Kişisel bilgilerinizi onaylanmamış hiçbir yere vermeyin. Belli ki dolandırıcılar.
Aptallık yapıp verdim de internet gelmesi gelmemesi onemli değil iptal de etmiyorlar

Türk Telekom diye tanıttılar kendilerini. D.

Saolunda internet geliyorumu.

Saolunda internet geliyorumu.

Aptallık yapıp verdim de internet gelmesi gelmemesi onemli değil iptal de etmiyorlar.

Türk Telekom müşteri hizmetlerini arıyıp sormanızda fayda var.

Nasıl ispatlayacaklar bu konuyu, garanti olsun isterseniz durumu arayıp yanıldığınızı ve sözleşmeden caymak istediğinizi söyleyin.
Hocam en basitinden siz internet paketinizi yükseltmek istediğinizde herhangi bir yer imzalamadan yapamıyor musunuz? Ben kendim mesela kullandığım İSS'ye başvurumu telefonda yaptım. Ama buradaki süreç nasıl olur bilmiyorum. Arayıp iptal ettir yazmışsınız ama dolandırıcı adamın eve gelip internet kurmasını beklemiyorsunuz herhalde değil mi? Adam belki de ona gerekli olan bilgileri aldı ve gitti. Bilemeyiz amaçlarını. Tabii benim ki kötü düşünmek. İnşallah başına böyle bir şey gelmez arkadaşın.

Merhabalar,
Mobil operatör için çağrı merkezi çalışanıyım. Sözlü onayınız abonelik, kontrat gibi durumlar için yeterli gelebiliyor. Konuyla ilgili öncelikle sizinle iletişime geçen firmaya geri dönüş sağlayarak iptalini talep edin. İptali konusunda yardımcı olmazlarsa ilk yapmanız gereken şey tüketici hakem heyetine başvuruda bulunmanız olacaktır. Tüketici hakem heyeti genellikle kullanıcı lehine sonuçlar doğuruyor. E-devlet üzerinden çevrim içi olarak başvurunuzu beyan edin. Olası bir yasal durumda başvurunuz üzerinden süreç devam edecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı