Crawlu Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 85 27 Mayıs 2020 #21 Yener Mesut dedi: Hocam telefonda onay vermişsiniz. imza atmanıza gerek yok bu konularda diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Saolun yinede çozdum olayı
Yener Mesut dedi: Hocam telefonda onay vermişsiniz. imza atmanıza gerek yok bu konularda diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Saolun yinede çozdum olayı
Y Yener Mesut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 1.390 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #22 Crawlu dedi: Saolun yinede çozdum olayı Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız daha iyi olur. İleride belki böyle bir şey yaşayanlara yol göstermiş olursunuz.
Crawlu dedi: Saolun yinede çozdum olayı Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız daha iyi olur. İleride belki böyle bir şey yaşayanlara yol göstermiş olursunuz.
Crawlu Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 85 28 Mayıs 2020 #23 Yener Mesut dedi: Nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız daha iyi olur. İleride belki böyle bir şey yaşayanlara yol göstermiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Dsmartı aradım beklemedeymiş iptal ettim ama kesinlikle dolandırıcı arkadan kahvede gibi sesler gelıyordu
Yener Mesut dedi: Nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız daha iyi olur. İleride belki böyle bir şey yaşayanlara yol göstermiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Dsmartı aradım beklemedeymiş iptal ettim ama kesinlikle dolandırıcı arkadan kahvede gibi sesler gelıyordu