08505326790 numarasından gelen arama

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne fark eder. Kişi kendisi aramadığı sürece bir şey olmaz. Birisi size aradığında siz sadece aramaya cevap verdiğinizde bir yaptırım uygulanamaz.
Pardon yanlış anlamışım. Geri arayın dediğinizi sandım kusura bakmayın.

Yok artık! Aynı numaraydı sanırım dün beni aradı ikinci hattımın son faturası ödenmemiş onu ödemeniz gerek dedi ve **64 sonu ile biten numaramı söyledi. Türkcell müşteri hizmetlerinden aradığını söyledi ve doğum tarihi vb. bir kaç soru sordu bende söyledim. Kadın pek de müşteri hizmetleri yetkilisi gibi konuşmuyordu, ses tonu garipti. Umarım bir sorun olmaz.

Not: Diğer adıma kayıtlı faturalı hattın numarasını söyledi.

Yok artık! Aynı numaraydı sanırım dün beni aradı ikinci hattımın son faturası ödenmemiş onu ödemeniz gerek dedi ve **64 sonu ile biten numaramı söyledi. Türkcell müşteri hizmetlerinden aradığını söyledi ve doğum tarihi vb. bir kaç soru sordu bende söyledim. Kadın pek de müşteri hizmetleri yetkilisi gibi konuşmuyordu, ses tonu garipti. Umarım bir sorun olmaz.

Not: Diğer adıma kayıtlı faturalı hattın numarasını söyledi.
Sakın itibar etmeyin asıl amacım bu konuyu açmamın sebebi herkesi bilgilendirme amaçlı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı