0'dan 6 ayda YKS yetişir mi?

Bu açık nasıl oluyor TYT mi YKS mi giriliyor kaç puan lazım bilen bilir söylesin.

Ben 2023YKS'de 6600. oldum. Bana kalırsa sayısal girmemelisin, EA girersen işine yarayacak bir bölüm kazanma ihtimalin var ama sayısal girersen işine yarayacak bir bölüm kazanamazsin. Ayrıca günlük 6 saat çalışarak bu netleri yapıyorsan çalışma stilini kökünden değiştirmen lazım. Sürekli video izleyip testi ikinci plana atıyorsan bunu bırakmalısın. Açık konuşmak gerekirse mezuna bırakırsan iyi bir şey yapabilirsin ama şu anda çok zor (sayısalda imkansız).

6 ayda sayısalda üst sıralamalar çok zor ama 200 150k olabilir eşit ağırlık, sözel ve yabancı dil için hala üst sıralamalar olur derece zorlayabilir ama sayısalda rekabet fazla alan değişikliği yapılabilir.

Bunun üstüne ek tavsiye vermek bize düşmez çok iyi yazmışsınız lakin video sayısı olarak hesaplamak yanlış bence. Saat bazlı çalışmak yani oynatma listelerinin kaç saat olduğuna bakıp ona göre yaymak daha mantıklı. Bi de kazanım odaklı gitmek önemli. Bazı konuları anlayamayabilir. Uzun sürebilir.
Bunları hesaba katmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…