0'dan Master Yi ve LoL

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Ben LoL'e yeni başladım ve Master Yi oynamak istiyorum nasıl bir Build yapmalıyım ve LoL terimlerini falan kolayca öğrenebileceğim bir kanal vs. var mı acaba ve nasıl oynamalıyım? önerilerde bulunursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba.
Ben LoL'e yeni başladım ve Master Yi oynamak istiyorum nasıl bir Build yapmalıyım ve LoL terimlerini falan kolayca öğrenebileceğim bir kanal vs. var mı acaba ve nasıl oynamalıyım? Önerilerde bulunursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.

Karakter öğreticisi olarak emre bey izleyebilirsin zamanında ondan öğrenmiştim çoğu şeyi, elayjanın videolarınada göz atabilirsin ama o daha çok video amaçlı garip Build'ler ile oynar.

Arkadaşlar merhaba.
Ben LoL'e yeni başladım ve Master Yi oynamak istiyorum nasıl bir Build yapmalıyım ve LoL terimlerini falan kolayca öğrenebileceğim bir kanal vs. var mı acaba ve nasıl oynamalıyım? Önerilerde bulunursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.

Tavsiyem başlamamanız yönünde. Bırakamıyorsunuz ileride. Üstelik TR serverinde sinir hastası olmadan üst liglere çıkmanız neredeyse imkansız. Yine de siz bilirsiniz. Ruh sağlığımı bozmak istiyorum dersen tam size göre bir oyun.

Artık eskisi kadar eğlenceli değil hele bu saatten sonra başlayacaksanız öğrenmeniz de uzun süreceği için muhtemelen zevk almazsınız. İlla oynayacağım diyorsanız Build kısmı tamamen takımlara bağlı. Karşındakinin oyununu bozmaya yönelik Build yapmalısın. Ezber Build'ler işine yaramaz. Bu süreçte de her itemin ne zaman ne işe yaradığını, özelliklerini vs. tamamen bilmek de en az bine yakın saatinizi alır diye düşünüyorum.

ilk 2 item %90 mahvolmuş guinso almalısın sonrası değişir karşıda kasmış ap varsa 3.item aklın sonu ya da çok cc varsa yine aklın sonu alabilirsin sonrasında ölümün dansı çoğu oyuna iyi gider fakat bunlar spesifik itemler değil değişkenlik gösterebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı