0'dan matematik ve problem çözmek

Karekök sıfır iyi olacaktır arkadaşın dediği gibi. Ek olarak tavsiyem, çalışırken anlamaya çalış. Üzerine düşün. Kafa patlat.
bu rehber matematiğinki nasıl peki ?

Senin seviyenin üstünde. Ortaokul yok diyorsun sen. 5'ten başlayacaksın matematiğe.
O zaman karakök sıfır ı mı alayım ? , link atabilir misin acaba, ve onun youtube anlatımı var mı

Orta müfredatını bilmediğim YouTube konusu bilmiyorum ama muhtemelen çok rahat konular bulursun. Güzel üniversiteye yerleşeceksen 1 seneni gözden çıkar çünkü zor yetişir. Hatta imkansız diyeyim. Ortaokul müfredatlarına bakıp konuları tek tek youtube'dan araştır. Ordaki hocaların önerdiği güncel kitaplara bak.

Sınav 2026 da zaten, orta müfradattan başlayayım o zaman ve YouTube'dan izlemeye başlayayım şimdiden.

2+2yi öğren oradan ilerlemeye başlarsın.

Ne yaptın? Düzelttin mi?

Meslek lisesiyim zaten, alt yapım da yoktu hiç akıl karı değil, çok değişti fikirlerim. Mezun oluyorum zaten biraz para biriktirdim 150bin TL civarı. Müziğe yatırım yapacağım

Meslek lisesiyim zaten, alt yapım da yoktu hiç akıl karı değil, çok değişti fikirlerim. Mezun oluyorum zaten biraz para biriktirdim 150bin TL civarı. Müziğe yatırım yapacağım

Yolun bahtın açık olsun dostum, umarım başarırsın. Eğer bu iş hayalinse sakın pes etme.

Yolun bahtın açık olsun dostum, umarım başarırsın. Eğer bu iş hayalinse sakın pes etme.
Sağol dostum teşekkür ederim , hayalimin peşinden koşucam bakalım , mezun olunca bi oturup hesap kitap yapıp başlıyacam bakalım nereye sürükleyecek, 18 yaşında bu işe bu kadar bütçeyle başlamak avantajlı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…