0'dan matematik ve problem çözmek

Orta müfredatını bilmediğim YouTube konusu bilmiyorum ama muhtemelen çok rahat konular bulursun. Güzel üniversiteye yerleşeceksen 1 seneni gözden çıkar çünkü zor yetişir. Hatta imkansız diyeyim. Ortaokul müfredatlarına bakıp konuları tek tek youtube'dan araştır. Ordaki hocaların önerdiği güncel kitaplara bak.

Orta müfredatını bilmediğim YouTube konusu bilmiyorum ama muhtemelen çok rahat konular bulursun. Güzel üniversiteye yerleşeceksen 1 seneni gözden çıkar çünkü zor yetişir. Hatta imkansız diyeyim. Ortaokul müfredatlarına bakıp konuları tek tek YouTube'dan araştır. Oradaki hocaların önerdiği güncel kitaplara bak.

Sınav 2026 da zaten, orta müfradattan başlayayım o zaman ve YouTube'dan izlemeye başlayayım şimdiden.

Hiç temelim yok gibi bir şey, hem meslek lisesindeyim, ortaokulda da çok dinlemiyordum derslerimi, rehber matematiğin 0'dan matematik ve 0'dan problem kitabını almayı düşünüyorum hem YT de izlerim izledikten sonra da çözerim kitabından diye. Sizce böyle mi yapmalıyım? (neredeyse hiçbir şey bilmiyorum sayılır yani)
2+2yi öğren oradan ilerlemeye başlarsın.

Yolun bahtın açık olsun dostum, umarım başarırsın. Eğer bu iş hayalinse sakın pes etme.
Sağol dostum teşekkür ederim , hayalimin peşinden koşucam bakalım , mezun olunca bi oturup hesap kitap yapıp başlıyacam bakalım nereye sürükleyecek, 18 yaşında bu işe bu kadar bütçeyle başlamak avantajlı diye düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı