600kdan 5K yapanlar var?
600K'den 1K yapan var, bu arkadaş sınava dair hiçbir şey bilmiyor. Yemin edebilirim ama kanıtlayamam
600kdan 5K yapanlar var?
600K'den 1K yapan var, bu arkadaş sınava dair hiçbir şey bilmiyor. Yemin edebilirim ama kanıtlayamam![]()
600kdan 1K yapanın kim olduğunu ve kanıtını iletirsen iyi olur.
Konu sahibi arkadaş 1K yapsın kendimi forumdan sınırsız çizdirmessem adam değilim.
Hocam çok ve programlı çalışırsan tabii ki yaparsınArkadaşlar ben bu sene dershaneye gideceğim mezunum.
Sayısalda 0'ım.
Ve şimdiden dershanenin yaz kursuna katıldım bile önümde 11 ay var.
Bu 11 ay cidden düzenli çalışırsam hedefim olan 70k sıralama gelir mi?
Eğer sağlam iradeye sahipse, düzenli her gün adamakıllı çalışırsa ve kendini bu sınava verirse 1. bile olur. Saçma tabularınızı yıkıp bu sınavın çalışma ve psikoloji sınavı olduğunu aklınıza getirin. Forumdan kendinizi neden çizdiriyorsunuz ki, burada hangimiz haklı tartışması yapmıyoruz. Arkadaşa yol gösteriyoruz. Gitmeye çok niyetiniz varsa ¨destek¨ bölümünden moderatörlerle iletişim sağlayabilirsiniz, hayırlı akşamlar![]()
Bu ve bunun gibi birçok istisnayı daha önce fazlaca gördüm ve bunlar konu sahibi arkadaşın 1K yapacağı anlamına gelmiyor 600k yapan birinin ne ortaokul ne de lise müfredatına dair bir bilgi birikimi yoktur 1 senede sıfır bilgiden 110+ TYT 75+ AYT neti yapacak kadar yüksek IQ lu biri ise kendini harcamıştır zaten bu ülkede.
Az önce kanıt at diyorsun şimdi de bu istisna diyorsun. Niye kendimizi aklama çabası içerisindeyiz hocam, biz burada sınav hakkında tavsiye ve moral motivasyon mu veriyoruz yoksa realist gözükmeye çalışıp insanların umudunu mı kırıyoruz. Ki sadece umut kırmak değil yanlışta konuşuyorsunuz, değil 600k sınavla uzaktan yakından alakası olmasa bile adamakıllı çalışarak dereceye girer. Tabii işin en zor kısmı çalışmak. Videodaki arkadaşın da sınav senesinde deneme ve dershane dışında sınava dair bir bilgisi bile yokmuş, ama 1 sene boyunca dizini kırıp çalışınca içinden geçmiş. İş bu kadar.
Hangi ülkede gelişim göstereceğine kimse karar veremez, ne siz ne de biz. İmkanları doğrultusunda çıkabileceği böyle bir yol var, ve bu yolda iyi olmak yetmiyor. En iyisi olmak gerekiyor, en iyisi olmak için de çalışıp çabalayacak ve yapacak.
Bu yaz aylarında bu forumda yetişir mi veya yapabilir miyim YKS'yi diye konu açan tüm kardeşlerime ben canı gönülden inanıyorum. Şimdiden çalışmaya başlamak istiyorlarsa ve sınavdan korkuyorlarsa sene sonu bu foruma derece fotoğraflarını gönderecekler inşallah![]()
Sıfırım dediğine göre Max 500k sıralama yaptın 1K yaparsın diyenlere inanma Max yapacağın sıralama 100k oda adamakıllı çalışırsan.
Amacım 1K değil dediğim gibi 70k.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.