0x0000000a mavi ekran hatası nasıl çözülür?

emrkurt

Zeptopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600
Gigabyt Rtx 2060
B450 m h
Xpg 32 gb 3200 mhz ram
Shp v2 power supply
MLD M300 s M.2 NVMe SSD 500 gb
500 gb sata ssd
500 gb hdd
Arkadaşlar bir süredir 0x0000000a kodlu mavi ekran hatasını alıyorum ama sistem boşta iken oluyor. Günde 1 veya 2 kere genelde ilk açtığım zaman gerçekleşiyor. Sistemde her şey stabil çalışıyor PC format attım gene düzelmedi. PC kullanırken veya oyun oynarken sorun yok boşta iken yiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay raporu alıp paylaşın.

Yazılımla C diskine Error Scan taraması yapın. Health ile de sağlık durumuna bakın. Sonucu paylaşın.

1752969302832.png

Yazılımla C diskine Error Scan taraması yapın. Health ile de sağlık durumuna bakın. Sonucu paylaşın.

Eki Görüntüle 2538804
Hocam yarın test sonucunu paylaşırım sağlık %99

Eki Görüntüle 2538804
1753128303373.png

Eki Görüntüle 2538804
Hocam bakabildinizmi sonuçlara

Son düzenleme:
@emrkurt Diskte sorun görünmüyor. Bu sürede mavi ekran hatası aldıysanız paylaşın hocam son minidump dosyalarını.
En yakın zamanda paylaşacam hocam şuan şehir dışındayim

@emrkurt Diskte sorun görünmüyor. Bu sürede mavi ekran hatası aldıysanız paylaşın hocam son minidump dosyalarını.
buyrun cold start sonrası 5 dk sonra boşta mavi ekran aldım ama sonra açtım bir sıkıntı yok

?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı