Çözüldü 0x0000000A Mavi Ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alpduzgun

Decapat
Daha fazla  
0x0000000A mavi ekran hatasını nasıl düzeltebilirim, tüm driverlarım Update'li, internetten birazcık araştırdım driver updateliyorlar, yardım edebilir misiniz? Minecraft'ı açmaya çalışınca oluyor, diğer oyunlarda(GTA 5 ve Rainbow6) bir sıkıntı yok.

Çözüm
1) Gigabyte RGB Fusion kaldırın.

2) Kaspersky güncelleyin. Zaten güncelse, deneme sürümü ise ya da crackli ise kaldırın.

3) Bilgisayara başlı kamera var ise çıkarın ve sürücüsünü kaldırın. Daha sonra da başka bir porta bağlayın.

4) Aşağıdaki rehberi uygulayın ve sonuçları paylaşın.

NOT: BIOS zaten güncel. Sakın Beta sürümlü BIOS'u indirmeyin.
Aşağıdaki rehbere göre minidump dosyalarını paylaş.

Minidump dosyalarını paylaş.

1)Bu rehberi uygulayınız:
2) Bilgisayarınıza bağlı mouse ve klavye dışındaki tüm cihazları çıkartınız.

Son düzenleme:
1) Gigabyte RGB Fusion kaldırın.

2) Kaspersky güncelleyin. Zaten güncelse, deneme sürümü ise ya da crackli ise kaldırın.

3) Bilgisayara başlı kamera var ise çıkarın ve sürücüsünü kaldırın. Daha sonra da başka bir porta bağlayın.

4) Aşağıdaki rehberi uygulayın ve sonuçları paylaşın.

NOT: BIOS zaten güncel. Sakın Beta sürümlü BIOS'u indirmeyin.

Çözüm
Son dağıtım tarihi ile ilişkilendirmedim hocam, bu durumlarda güncellemesini önermiyor muyduk?
Son dağıtım tarihi değil zaten senin dediğin sürüm yüklü. Yani sorun yok BIOS konusunda.

Sfc /scannow yaptığımda bu hatayı aldım.
Windows resource protection found corrupt files and successfully repaired them.
For Online repairs, details are included in the CBS log file located at.
windir\Logs\CBS\CBS.log. for example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. for offline.
Repairs, details are included in the log file provided by the /offlogfıle flag.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…