E efekan54 Decapat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Merhaba, bu sinir bozucu hatayı alıyorum. Valorant, League Of Legends gibi oyunlara giremiyorum bile, girerken direkt mavi ekran hatası veriyor. Ne yapmalıyım acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
Merhaba, bu sinir bozucu hatayı alıyorum. Valorant, League Of Legends gibi oyunlara giremiyorum bile, girerken direkt mavi ekran hatası veriyor. Ne yapmalıyım acaba?
W wache Femtopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #11 efekan54 dedi: Teşekkür ederim. Peki bir şey sormak istiyorum, LoL oynuyorum bu aralara hata yüzünden giremiyorum, bundan sonra girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aynı hata bana da oluyor lutfen yardım edın dump atacağım Artı 0 Eksi
efekan54 dedi: Teşekkür ederim. Peki bir şey sormak istiyorum, LoL oynuyorum bu aralara hata yüzünden giremiyorum, bundan sonra girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aynı hata bana da oluyor lutfen yardım edın dump atacağım