0x000000f Hatası

Arkadaşlar öncelikle tabletten yazıyorum kusura bakmayın. Şimdi bu seçeneklerde benim USB bellek takıli olduğu halde o 3 tane şey görünüyor. Ayrıca daha önce 3 4 defa windows 8.1'e güncelliyip tekrar recovery ile windows 8'e geçmiştim.

Murat bey USB belleğe yazdırdığınız windows kurulumundaki, efi klasörünü açıp ekran görüntüsünü yollarmısınız?

Peki Ozaman ben neden C: Bölümünde 32bit windows 7 ultimate ve t sürücüsünde 64 bit windows 8.1.1 ve x sürücüsünde ise mac os kullanıyorum açıkklarmısınız sistem uefi

Usb yi çıkarın ve ctrl + alt +del ile reset atın tekrar deneyin ve o sıralamada ilk tekine enterle açıp çıkan listede usb belleğinizi seçin , sonra save ile kaydedip resetleyin.
Sorununuz çözülecektir.
Arkadaşlar lütfen farklı konu açıp arkadaşın kafasını karıştırmayın.

Lütfen windows tuşu + r ye bastıktan sonra,

Çalıştır bölümüne msinfo32 yazıp çalıştırırmısınız. Ondan sonra gelen ekranda bios modu görünecek şekilde, ekran görüntüsü koyarmısınız.

İşte kurulumunuz 64 bit olmadığı için uefi algılamıyor. Legacy modda algılar zaten. Ama kurulum yapmışken uefi yapın bence.

Beyler sorun çözüldü. UEFİ olan seçeneği diğer seçenek yaptım ve flash diskimi algıladı. Herkese çok teşekkür ederim.
Afedersiniz ama biraz önce dediğim ayarları yaptıktan sonra algılamazsa uefı seçeneğini legacy yapın demiştim.
Keşke karmaşa çıkmasaydı sanırım biraz karmaşa çıktı uzatmak zorunda kaldığım
için özür dilerim.
Başarılar dilerim.
Kavga çıkmasın ama arkadaşlar ile tartışınca biraz karmaşa oluştu,
Saygılarımla

Şuan yatmak için hazırlanıyorum. Yarın sabah okuldan sonra kuruluma geçiceğim. Bu arada başlıktaki konumuna gelelim recovery bölümünü silmiyorum inşallah daha sonra eski orjinal hale getirebilirim.
Kavga için hiç sorun yok. Sizden allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…