0x000000f Hatası

Kardeşim şimdi sorun şu USB algılanıyor. USB 2.0 portunda takılı. Boot mode: UEFİ USB boot: enebled Secura boot eneblad. Bu arada benim söylediğim kurtarma cd'si bu siteden indirdiğim cd'ye yazılmış hali. Benimde biraz karışık oldu oma. Acaba lenovo'yu arasam bana CD yollarlar mı? Ve yapmam gereken bios ayarları neler?
Toshiba orjinal Recovery kalıbını usb ile 35€ gibi bir fiyata gönderiyor. Lenova'da böyle bir hizmet var mı araştırman gerekiyor.

Beyfendi garanti olduğundan size destek sağlamak zorundalar.
Birde Siz İçine yazdırmışsınız. o halde boot olması gerekir.
Uzatmadan Son bir sorum olacak siz sadece boot menüsündemi göremiyorsunuz ?
Eğer boot menüsünde gözükmeyip bios'ta gözüküyorsa bi ayar yapacaksınız ve işinizi tamamlayacaksınız.
cevabınızı bekliyorum saygılarımla.
Sorun işletim sistemi olduğu zaman ücret talep ediyorlar.

Toshiba orjinal Recovery kalıbını usb ile 35€ gibi bir fiyata gönderiyor. Lenova'da böyle bir hizmet var mı araştırman gerekiyor.
Beyfendi recovery bulabilir fakat recovery ile ek ücret ödemek istemez sanırım sonuçta bilgisayar firmaları recovery nin yedeğini garanti sonuna kadar yedeklemeleri gerekir doğru değilmi ?

Evet Bir Bakımdanda haklısınız

Beyfendi recovery bulabilir fakat recovery ile ek ücret ödemek istemez sanırım sonuçta bilgisayar firmaları recovery nin yedeğini garanti sonuna kadar yedeklemeleri gerekir doğru değilmi ?
Recovery onlar için sorun değil arkadaşım. Ama ücretli işte. Ayrıca format bile atsalar yine de ücret alırlar.

Recovery onlar için sorun değil arkadaşım. Ama ücretli işte. Ayrıca format bile atsalar yine de ücret alırlar.
Haklısınız, Ozaman arkadaşa şu boot sırasını anlatalım bir türlü anlatamadım.

Anladığım kadarıyla uefi modda çalışıyor anakartınız. Cihazlarınızı boot menüde görememe sebebiniz, usb yada dvdye attığınız windows kurulumunun 64 bit olmamasıdır. Lisansınız mevcutsa, Microsoft'un sitesinden windows 8 kurulumunu indirebiliyorsunuz. 64 bitlik sürümü indirip USB belleğe yazarsanız, boot menüde usb belleğiniz görünecektir.

Fotoğraflar nasıl ayarlar yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• tmp_IMG_20140602_222430114726463.jpg
    tmp_IMG_20140602_222430114726463.jpg
    192,6 KB · Görüntüleme: 402
  • tmp_IMG_20140602_222331-1977820884.jpg
    tmp_IMG_20140602_222331-1977820884.jpg
    189,7 KB · Görüntüleme: 414
Boot optıons seçeneğindeki en baştaki veya 2. sıradaki olanı seçerek usb belleğinizi seçin ve save changes& reset diyerek yeniden başlatın. bu ayarı yaparken usb belleğiniz takılı olsun. sistem yeniden başlatınca ister boot seçeneğinden yapın ister bilgisayarı bırakın kendisi boot edecektir.
saygılarımla.....

Anladığım kadarıyla uefi modda çalışıyor anakartınız. Cihazlarınızı boot menüde görememe sebebiniz, usb yada dvdye attığınız windows kurulumunun 64 bit olmamasıdır. Lisansınız mevcutsa, Microsoft'un sitesinden windows 8 kurulumunu indirebiliyorsunuz. 64 bitlik sürümü indirip USB belleğe yazarsanız, boot menüde usb belleğiniz görünecektir.
Beyfendi uefi sistemlerin x64 veya x86 olarak bir farkı yoktur ikiside boot edebilmektedir.
uefı nin amacı güvenilir olarak kilitli mod benzeri bir güvenlik sağlar.
saygılarımla

Fotoğraflar nasıl ayarlar yapmam gerekiyor?
Birde eğer yaptığınız sıra yine çalışmazsa boot ayarlarından uefı adlı seçeneği bulun ve legacy olarak ayarlayınız.
Sorunsuz olarak kurulum yapabileceksiniz saygılarımla.

Boot optıons seçeneğindeki en baştaki veya 2. sıradaki olanı seçerek usb belleğinizi seçin ve save changes& reset diyerek yeniden başlatın. bu ayarı yaparken usb belleğiniz takılı olsun. sistem yeniden başlatınca ister boot seçeneğinden yapın ister bilgisayarı bırakın kendisi boot edecektir.
saygılarımla.....

Beyfendi uefi sistemlerin x64 veya x86 olarak bir farkı yoktur ikiside boot edebilmektedir.
uefı nin amacı güvenilir olarak kilitli mod benzeri bir güvenlik sağlar.
saygılarımla

UEFI kurulum sadece 64 bit sürüm ile yapılabilir. İddialıyım çünkü 2 gün uğraştım zamanında. Yükleme klasöründeki efi bölümünün altındKi dosya 64 bit olmadığı zaman anakart efi shell'e atıyor. Arkadaşı boşuna uğraştırırsınız bu yorumunuzla. UEFI kurulum için 64 bit şart!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı