trydamere87
Hectopat
Bilgisayarda oyun oynadığımda veya internete girdiğimde 3-4 saatte bir 0x00000101 mavi ekran hatası veriyor. Aynı özelliklerde olan diğer bilgisayarımdan ekran kartı ve ram değişimi yaptım sorun yine düzelmedi. Yani ekran kartı yada ramden kaynaklanmıyor.
Bilgisayara 3 defa furmark ve prime95 i aynı anda çalıştırarak 1 saat test yaptım hata vermedi. Isınma sorunu yok. Bugun silkroad online oyununda 1 saat içerisinde 5 defa reset attı.
Bu bilgisardan elimde 8 adet var birbirine kopya yapıldı. Kesinlikle işletim sistemi ve driver sorunu değildir. Çünkü diğer 6 bilgisayarım sağlam çalışıyor eğer driver sorunu olsaydı diğerlerindede bu sorunu yapardı.
Bilgisayarımın özellikleri:
Sizce bu problem neden kaynaklanabilir?
Bilgisayara 3 defa furmark ve prime95 i aynı anda çalıştırarak 1 saat test yaptım hata vermedi. Isınma sorunu yok. Bugun silkroad online oyununda 1 saat içerisinde 5 defa reset attı.
Bu bilgisardan elimde 8 adet var birbirine kopya yapıldı. Kesinlikle işletim sistemi ve driver sorunu değildir. Çünkü diğer 6 bilgisayarım sağlam çalışıyor eğer driver sorunu olsaydı diğerlerindede bu sorunu yapardı.
Bilgisayarımın özellikleri:
- Amd fx6300 işlemci ,
- Asus M5A78L-M LX3 anakart,
- sapphire 6850 ekran kartı ,
- G.SKILL Ripjaws X ram,
- seagate 1 tb hdd,
- vento 450 watt kasa.6
Sizce bu problem neden kaynaklanabilir?