zaphod Kilopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 228 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2015 #1 Windows 8.1 Industry Pro kullanıyorum. Tüm yazılımlar ve oyunlar lisanslı. Ekran kartı sürücüsü en güncel beta sürümünde. Diğer driverlar da güncel. Bugün oyun oynarken 2 kez mavi ekran hatası verdi. 2 adet minidump dosyası aşağıda: Yandex.Disk Yandex.Disk Minidump dosyalarını Visual Editor ile açamadığım için buraya konuyu açtım. Sorun ne olabilir?
Windows 8.1 Industry Pro kullanıyorum. Tüm yazılımlar ve oyunlar lisanslı. Ekran kartı sürücüsü en güncel beta sürümünde. Diğer driverlar da güncel. Bugün oyun oynarken 2 kez mavi ekran hatası verdi. 2 adet minidump dosyası aşağıda: Yandex.Disk Yandex.Disk Minidump dosyalarını Visual Editor ile açamadığım için buraya konuyu açtım. Sorun ne olabilir?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 11 Temmuz 2015 #2 Sistem özellikleriniz nedir ? Artı 0 Eksi
KS KS zaphod Kilopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 228 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2015 #3 MF dedi: Sistem özellikleriniz nedir ? Genişletmek için tıkla... İmzamda yazıyor. İşletim sistemim de Windows 8.1 Industry Pro. Artı 0 Eksi
MF dedi: Sistem özellikleriniz nedir ? Genişletmek için tıkla... İmzamda yazıyor. İşletim sistemim de Windows 8.1 Industry Pro.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Temmuz 2015 #4 Norton ürünlerini kaldır, AMD overdrive sürücünü kaldır hatta Amd sürücülerini kaldır DDU ile silip overdrive seçmeden yükle(OC varsa kaldır), Realtek sürücünü güncelle, Razer yazılımı güncelle veya kaldır. Artı 0 Eksi
Norton ürünlerini kaldır, AMD overdrive sürücünü kaldır hatta Amd sürücülerini kaldır DDU ile silip overdrive seçmeden yükle(OC varsa kaldır), Realtek sürücünü güncelle, Razer yazılımı güncelle veya kaldır.
KS KS zaphod Kilopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 228 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2015 #5 Murat5038 dedi: Norton ürünlerini kaldır, AMD overdrive sürücünü kaldır hatta Amd sürücülerini kaldır DDU ile silip overdrive seçmeden yükle(OC varsa kaldır), Realtek sürücünü güncelle, Razer yazılımı güncelle veya kaldır. Genişletmek için tıkla... AMD 15.7 sürücüsü yüklü. Overdrive'ı yüklerken sormuyor sanırım zaten. Panelden aktif veya pasif yapabiliyoruz. Norton ürününü kaldırırsam güvenlik yazılımı olarak ne kullanayım, bir öneri var mı? Aygıt yöneticisinde Realtek sürücüsü için güncelleme görünmüyor, bağlantı verme şansınız var mı? Razer Synapse şu anda en güncel sürümünde zaten. OC olarak BIOS'tan performans moduna geçmiştim. Bunun dışında bir şey yok. Artı 0 Eksi
Murat5038 dedi: Norton ürünlerini kaldır, AMD overdrive sürücünü kaldır hatta Amd sürücülerini kaldır DDU ile silip overdrive seçmeden yükle(OC varsa kaldır), Realtek sürücünü güncelle, Razer yazılımı güncelle veya kaldır. Genişletmek için tıkla... AMD 15.7 sürücüsü yüklü. Overdrive'ı yüklerken sormuyor sanırım zaten. Panelden aktif veya pasif yapabiliyoruz. Norton ürününü kaldırırsam güvenlik yazılımı olarak ne kullanayım, bir öneri var mı? Aygıt yöneticisinde Realtek sürücüsü için güncelleme görünmüyor, bağlantı verme şansınız var mı? Razer Synapse şu anda en güncel sürümünde zaten. OC olarak BIOS'tan performans moduna geçmiştim. Bunun dışında bir şey yok.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Temmuz 2015 #6 zaphod dedi: AMD 15.7 sürücüsü yüklü. Overdrive'ı yüklerken sormuyor sanırım zaten. Panelden aktif veya pasif yapabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Yüklü olup olmadığını sormadım. Yüklerken özel seçmezseniz normaldir görmemeniz. Panelden de pasif yapın. zaphod dedi: Norton ürününü kaldırırsam güvenlik yazılımı olarak ne kullanayım, bir öneri var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece dediğimi yapın. zaphod dedi: Aygıt yöneticisinde Realtek sürücüsü için güncelleme görünmüyor, bağlantı verme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden güncelleme yapılmaz. Siteden kontrol yapılır. zaphod dedi: Razer Synapse şu anda en güncel sürümünde zaten. Genişletmek için tıkla... Güncelse kaldırın. Yazıda ne yapacağın belirtildi. zaphod dedi: OC olarak BIOS'tan performans moduna geçmiştim. Bunun dışında bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Standart moda alın. Artı 0 Eksi
zaphod dedi: AMD 15.7 sürücüsü yüklü. Overdrive'ı yüklerken sormuyor sanırım zaten. Panelden aktif veya pasif yapabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Yüklü olup olmadığını sormadım. Yüklerken özel seçmezseniz normaldir görmemeniz. Panelden de pasif yapın. zaphod dedi: Norton ürününü kaldırırsam güvenlik yazılımı olarak ne kullanayım, bir öneri var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece dediğimi yapın. zaphod dedi: Aygıt yöneticisinde Realtek sürücüsü için güncelleme görünmüyor, bağlantı verme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden güncelleme yapılmaz. Siteden kontrol yapılır. zaphod dedi: Razer Synapse şu anda en güncel sürümünde zaten. Genişletmek için tıkla... Güncelse kaldırın. Yazıda ne yapacağın belirtildi. zaphod dedi: OC olarak BIOS'tan performans moduna geçmiştim. Bunun dışında bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Standart moda alın.