Windows 10 0x00000139 Mavi Ekran

Katy

Hectopat
Daha fazla  
Yeni klasör.rar

Merhaba arkadaşlar
Sanırım yeterli raporları ekyelebildim.
Sorunum tanımı; Sistemim her hangi bir oyuna girdiğimde bazen ilk dakikalarda, bazen 2-3 saati bulan oyun sürelerinden sonra masaüstünde, bazen internet tarayıcısı açıkken donuyor. Reset atmadan hiç bir şekilde tepki vermiyor. Bunun haricinde 5 defa mavi ekran hatası aldım. AİDA64'te Raporlama yaparken bütün aşamalar sorunsuz tamamlandı ancak FPU'ya sıra geldiğinde bilgisayarım yine kilitlendi. FPU'nun tikini kaldırıp yaptım testi. Kararlılık testinde ise FPU hariç bütün birimleri teste soktum yaklaşık 10 dakika teste devam ettim hiç bir sorun yaşanmadı. Ancak FPU seçeneğini seçtiğimde ise 5. saniyede sistem yine kilitlendi. İnternetten yaptığım araştırmalarda FPU hakkında bir şey bulmadım ve en ufak bir fikrim yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

BİOS ve sürücüler güncel.bu arada bir hafta önce win10'a geçiş yaptım

Creators Update yüklü değil.
1 hafta önce geçiş yaptıysan neden eski bir windows sürümüne geçtin onu anlamadım. Creators Update ile denemeni tavsiye ediyorum, ancak sorun büyük ihtimalle çakışan bir driver'dan oluyordur.

Arkadaşlar sorunlarım hala devam etmekte. Bilgisayara format attım tekrar driverleri tek tek elle kurdum. Yine aynı sonuç. Driver update programı satın aldım update yaptım. Bu sefer bilgisayar hiç açılmadı. Bilgisayara formattan sonra sadece uptade yaptığım halde bile açılış ekranında dondu sorunun kaynağını bulamıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı