"0x8007025D" hatası

ErySrd

Decapat
Format atarken yerel C ve D'yi temizledim ve yeniden oluşturmaya çalıştım daha sonra
ise yerel C'yi seçip kurulumu başlattım ama her seferinde %24'de kalıyor (flashı bilgisayar açıkken takmıştım ve yapmaya çalışıyordum). Ve Windows gerekli dosyaları yükleyemedi ve 0x8007025D diye bir hata aldım ama format ekranı açılıyordu her denememde, yeniden format diski oluşturmak için flashı çıkardım ama taktığımda artık format ekranı gelmiyor direkt BIOS geliyor ve flashı da okumuyor. Cidden neler oluyor anlamadım. Olayın heyecanı ile yazıyorum yazım hatam ve kural dışı bir şey yaptıysam lütfen affedin ama ne oldu anlamadım n'olur yardım edin umarım anlattıklarımı anlarsınız.

Sistem özelliklerim:

-i3 7100
-Asus h110m-k
-GT420
-Toshiba 1TB HDD
-Crucial 4 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesil anakarta Windows 7'mi kuruyorsun?
H110 anakarta Windows 7 kurulabiliyor. Sonraki chipsetlerde sıkıntı çıkıyor.

-i3 7100
-Asus h110m-k
-GT420
-Toshiba 1TB HDD
-Crucial 4 GB RAM

Sorun flaşınız bozulmuş olabilir. BIOS ayarlarınızı sıfırlayıp yeniden ISO'yu flaşa yazdırıp tekrar kurulum yapmayı deneyiniz. Sorun devam ederse farklı bir flaş ile deneyiniz.

H110 anakarta Windows 7 kurulabiliyor. Sonraki chipsetlerde sıkıntı çıkıyor.

Sorun flaşınız bozulmuş olabilir. BIOS ayarlarınızı sıfırlayıp yeniden ISO'yu flaşa yazdırıp tekrar kurulum yapmayı deneyiniz. Sorun devam ederse farklı bir flaş ile deneyiniz.

İSO yu yazdırdığım programlarda hata olabilir mi ilk önce unebootin diye bir programla yazdırdım ve şimdi yükle ye tıkladıktan sonra hata geliyordu sonra rufus la yaptım bu sefer de bu hata geldi ve şuan taktığım flaşı algılamıyor herşeyi sildiğim için mi bilmiyorum yani çıkmaza mı girdim orta seviye bilgisayardan anlayan birisi için bir çözüm yolu yok mu

Farklı bir flaşla deneyiniz.

Tamam deneyip sonucu buraya yazıcam.
Olmuyor düzelmiyor şimdi ben Laptopa da format atmaya çalışıyordum en başından itibaren Laptop windows gerekli dosyaları bulamadı diyordu galiba 0x8007050 diye bir hata geliyordu galiba masaüstü bilgisayara gelince flaş tanımıyor neden

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı