Çözüldü 0x8007042c hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bsypm

Hectopat
1636827312750.png

Merhabalar kısa bir süre önce işletim sistemim olan Windows 10 Pro'dan Windows 10 Pro for workstations'a geçiş yaptım. İnternette bulmuştum keşke yapmaz olaydım. Bundan sonra bu hata gelmeye başladı. Çok uzun zamandır güncelleme yapamıorum. Microsoft Store falan da açılmıyor.

Çözüm
Eğer Windows'u internetten indirdiyseniz bu durum normal. Microsoft'tan indirilmeyen Windows'larda bu problemler sık sık yaşanabiliyor. Buradan Windows 10'u indirip temiz kurulum yapın.
Eğer Windows'u internetten indirdiyseniz bu durum normal. Microsoft'tan indirilmeyen Windows'larda bu problemler sık sık yaşanabiliyor. Buradan Windows 10'u indirip temiz kurulum yapın.

Çözüm
Windows kurulurken sizden ürün anahtarı isteyecek. Ayrıca bilgisayar sıfırlanacak. İsterseniz dosyaları saklamayı da seçebilirsiniz ama bunu önermem.

Windows kurulurken sizden ürün anahtarı isteyecek. Ayrıca bilgisayar sıfırlanacak. İsterseniz dosyaları saklamayı da seçebilirsiniz ama bunu önermem.

Tamamdır deneyecegim teşekkür ederim.

Sorunum düzeldi. Şu an her şey çalışıyor. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı