Q qeeekopulyta Yoctopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 Ekran kartı Driver'ı yükleyeceğim fakat Windows Update'in bu illet hatası yüzünden yükleyemiyorum. Güzide formun güzide üyelerinden bir babayiğit yardımcı olsun...
Ekran kartı Driver'ı yükleyeceğim fakat Windows Update'in bu illet hatası yüzünden yükleyemiyorum. Güzide formun güzide üyelerinden bir babayiğit yardımcı olsun...
6 660412 Decipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.974 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Temmuz 2024 #11 qeeekopulyta dedi: İnanır mısınız güzel hocam bunu da 10 kez denemişimdir. Genişletmek için tıkla... Durumunuz gerçekten sıkıntılı görünüyor ekran kartınızın üreticisinin destek hattından faydalanın. Bir ihtimal anakart sürücüsü kaynaklı da olabilir. Artı 0 Eksi
qeeekopulyta dedi: İnanır mısınız güzel hocam bunu da 10 kez denemişimdir. Genişletmek için tıkla... Durumunuz gerçekten sıkıntılı görünüyor ekran kartınızın üreticisinin destek hattından faydalanın. Bir ihtimal anakart sürücüsü kaynaklı da olabilir.
KS KS Q qeeekopulyta Yoctopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #12 TolgaFlashTR dedi: Hocam CMD ile sistem dosyalarını onarmayı denediniz mi? Bir ihtimal düzeltebilir. Genişletmek için tıkla... sfc scannow komutu mu bahsettiğiniz? Onu denemedim. 660412 dedi: Durumunuz gerçekten sıkıntılı görünüyor ekran kartınızın üreticisinin destek hattından faydalanın. Bir ihtimal anakart sürücüsü kaynaklı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Vahim olan tek şey bu Windows Update hocam ( qeeekopulyta dedi: sfc scannow komutu mu bahsettiğiniz? Onu denemedim. Vahim olan tek şey bu Windows Update hocam ( Genişletmek için tıkla... 2 kez görüştüm Nvidia müşteri temsilcisi ile ikisi de Windows Update diyor. Artı 0 Eksi
TolgaFlashTR dedi: Hocam CMD ile sistem dosyalarını onarmayı denediniz mi? Bir ihtimal düzeltebilir. Genişletmek için tıkla... sfc scannow komutu mu bahsettiğiniz? Onu denemedim. 660412 dedi: Durumunuz gerçekten sıkıntılı görünüyor ekran kartınızın üreticisinin destek hattından faydalanın. Bir ihtimal anakart sürücüsü kaynaklı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Vahim olan tek şey bu Windows Update hocam ( qeeekopulyta dedi: sfc scannow komutu mu bahsettiğiniz? Onu denemedim. Vahim olan tek şey bu Windows Update hocam ( Genişletmek için tıkla... 2 kez görüştüm Nvidia müşteri temsilcisi ile ikisi de Windows Update diyor.
TolgaFlashTR Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Temmuz 2024 #13 qeeekopulyta dedi: sfc scannow komutu mu bahsettiğiniz? Onu denemedim. Genişletmek için tıkla... Sırasıyla CMD'yi yönetici olarak açıp deneyebilirsiniz: sfc /scannow Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Artı 0 Eksi
qeeekopulyta dedi: sfc scannow komutu mu bahsettiğiniz? Onu denemedim. Genişletmek için tıkla... Sırasıyla CMD'yi yönetici olarak açıp deneyebilirsiniz: sfc /scannow Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
KS KS Q qeeekopulyta Yoctopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #14 TolgaFlashTR dedi: Sırasıyla CMD'yi yönetici olarak açıp deneyebilirsiniz: sfc /scannow Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Genişletmek için tıkla... Tarama bittikten sonra döneceğim hocam. @TolgaFlashTR Bilen yok sanırım sorunu.. Dosya Ekleri Ekran Alıntısıss.PNG 7,4 KB · Görüntüleme: 22 Son düzenleme: 2 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
TolgaFlashTR dedi: Sırasıyla CMD'yi yönetici olarak açıp deneyebilirsiniz: sfc /scannow Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Genişletmek için tıkla... Tarama bittikten sonra döneceğim hocam. @TolgaFlashTR Bilen yok sanırım sorunu..