"0x80071AC3: Birim temiz olmadığından işlem tamamlanamadı" Hatası

Muqi

Centipat
Toshiba harici Hard diskim bozuldu. Verileri görebiliyorum ama üstünde hiçbir değişiklik yapamıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Verileri direkt olarak PC hard diskine çekip orada modifikasyon yapın. Ayrıca o diskten daha hayır gelmez.

1TB lik disk full dolu HdtunePro kullandım sıkıntı vermedi. Şimdi de Diski denetle dedim 6 sattir tık ilerleme yok. PC de bu kadarlık alanda yok 1Tb iki gündür cildirdim

Dosya Ekleri

• 15648585841626556535460657610823.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 101
1TB lik disk full dolu HdtunePro kullandım sıkıntı vermedi. Şimdi de Diski denetle dedim 6 sattir tık ilerleme yok. PC de bu kadarlık alanda yok 1Tb iki gündür cildirdim
Ben harddiskimde biçimlendirme yapmıyordu garantiye götürdüm hatta malı ben kendım bozdum annem yere attı, kırdı adamlar yaptı yinede bence garantiye ver illa ki yaparlar.

Ben harddiskimde biçimlendirme yapmıyordu garantiye götürdüm hatta malı ben kendım bozdum annem yere attı, kırdı adamlar yaptı yinede bence garantiye ver illa ki yaparlar.
Garantisi yok bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam 2015 yılında almıştım

Garantisi yok bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam 2015 yılında almıştım
Garantisi olsun olmasın garantiye götür adamlar yinede uygun bir fiyatla yaparlar en fazla tutacağı 100 TL veya daha yüksektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…