1TB lik disk full dolu HdtunePro kullandım sıkıntı vermedi. Şimdi de Diski denetle dedim 6 sattir tık ilerleme yok. PC de bu kadarlık alanda yok 1TbHata 0x80071AC3: Birim temiz olmadığından işlem tamamlanamadı
Sabit Diske birşey kopyalamaya veya taşımaya çalıştığımda 0x80071AC3 hatasını veriyor. Diski PC’ye taktığımda Windows 7 disk onarım penceresi çıkıyor ve “Dosya sistemi bozuk olabilir düzelteyim mi?” diyor. Otomatik düzelte basıyorum fakat hiç ilerleme kaydedemedim. Diski kullanabiliyorum fakat...www.technopat.net
Verileri direkt olarak PC hard diskine çekip orada modifikasyon yapın. Ayrıca o diskten daha hayır gelmez.
Ben harddiskimde biçimlendirme yapmıyordu garantiye götürdüm hatta malı ben kendım bozdum annem yere attı, kırdı adamlar yaptı yinede bence garantiye ver illa ki yaparlar.1TB lik disk full dolu HdtunePro kullandım sıkıntı vermedi. Şimdi de Diski denetle dedim 6 sattir tık ilerleme yok. PC de bu kadarlık alanda yok 1Tbiki gündür cildirdim
Garantisi yok bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam 2015 yılında almıştımBen harddiskimde biçimlendirme yapmıyordu garantiye götürdüm hatta malı ben kendım bozdum annem yere attı, kırdı adamlar yaptı yinede bence garantiye ver illa ki yaparlar.
Garantisi olsun olmasın garantiye götür adamlar yinede uygun bir fiyatla yaparlar en fazla tutacağı 100 TL veya daha yüksektir.Garantisi yok bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam 2015 yılında almıştım
Veriler var onları yedeklemek pek kolay olmayacakGarantisi olsun olmasın garantiye götür adamlar yinede uygun bir fiyatla yaparlar en fazla tutacağı 100 TL veya daha yüksektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.