0x80073712 hatası

Trxyo

Hectopat
Daha fazla  
Böyle bir hata var güncel atamadığım için PC yavaş ve çözüm bulamadım Windows orijinal ve PC'nin özellikleri iyi bu tarz birkaç hata daha almaya başladım format atmalı mıyım? Diğer sorunları da paylaşıyım belki bilen vardır.
1-Arama çubuğu çalışmıyor tam bir şey yazarken kendi kendine kapanıyor.
2-Bilgisayarın durup dururken disk kullanımı %100 oluyor 10 dk sonra düzeliyor.
3-Chrome'yi açmıyor açılırken kendi kendine kapanıyor.
Virüsten şüphelendim fakat 3'den fazla antivirüs programıyla tarama yaptım temiz çıktı fakat gizli bir virüs olabilir çünkü bir program indirmiştim uzun süre önce benden bilgisayara bir aygıt falan bir şeyler dedi yüklemek istedi, ben de izin verdim çünkü bir videodan indirmiştim ve videonun beğenisi fazlaydı. Neyse indirdi, PC'yi yeniden başlatmamı istedi yaptım açtığımda PC çok yavaştı fakat program işe yaramıştı ben de güvendim, silmedim. Bir süre sonra çok yavaşladı. Sonra sildim fakat tamamen geçmemiş gibiydi, format atmak aklımdan geçti ama ellemedim. Şimdi böyle sorunlar olunca düşündüm. Sizce atmalı mıyım?

2021-06-01.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı