bitblocksplicer
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba,
1 haftadır Windows Update'in (0x80073712) hatasıyla cebelleşiyorum. Hata şu şekilde:
Güncelleme geçmişim şu şekilde:
Bu süreç içerisinde yaptıklarımı söyleyeyim:
Bu bağlamda nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar? Burada ve diğer forumlarda önerilenleri yaptım ama bir yararı dokunmadı.
Şimdiden teşekkür ederim.
1 haftadır Windows Update'in (0x80073712) hatasıyla cebelleşiyorum. Hata şu şekilde:
Güncelleme geçmişim şu şekilde:
Bu süreç içerisinde yaptıklarımı söyleyeyim:
- Halihazırda indirilmiş olan güncelleme dosyasını kaldırdım. Windows Update'in güncellemeyi tekrar indirmesine izin verdim ama nafile.
- sfc scannow yaptım. Tarama bittiğinde "Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them." hatası veriyor ve bir direktöre bunun logunu kaydediyor. Bu logu isterseniz paylaşabilirim.
- dism restorehealth yaptım.
- Antivirüsü kapattım. Bir işe yaramadı.
- Windows update assistant ile güncelleştirmeyi denedim. Güncellemeyi indirip kurulum yapma esnasında tüm dosyalarımın silineceğini söylediğinden devam etmedim. Bu aşamada dosyalarımı tutma seçeneği pasifti. Şu an windows update asistanını kaldırdım ancak bu aşamadaki ekran görüntüsünün birebir aynısını buldum, şu şekilde:
6. Belki anlamsız bir hamle olmuş olabilir ancak sistem için ayrılmış olan disk bölmesinin kapasitesini arttırdım, belki yetmiyordur diye... Onun da bir yardımı olmadı.
Bu bağlamda nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar? Burada ve diğer forumlarda önerilenleri yaptım ama bir yararı dokunmadı.
Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: