0x80080017 hatası

DarkEviL

Kilopat
Arkadaşlar bir ara windows defender bozulmuştu fakat çalıştırmayı başardım. Şimdi ise karantinaya alınan öğeler, izin verilen öğeler ve algılanan tüm öğelere tıkladığımda 0x80080017 hatasını alıyorum. Tahminimce kayıt defterinde oluşan bir hata internette İngilizce çözümler var onları anlayabildiğim kadar okudum fakat çözümünü bulamadım. Hatanın çözümünü bilen veya bulabilen var mı ?

Silememen normal sisteme entegre o bahsettiğim şirketlerden birinin veya herhangi bir şirketin güvenlik ürününü kurduğunda defender otomatik devre dışı kalacaktır.
Lütfen eset ürünleri kullanma.

Zaten dalga geçmek için söyledim yani ben hata çözümü söyler misiniz diye sordum sen başka virüs programı önerdin bunun bana ne faydası var.Hem önerdiklerin paralı programlar baktığım kadarıyla.

Kayıt defterinden anlasam çözebilirdim fakat sanmıyorum en azından sizin dediğiniz gibi başka bir anti virüs programı kurunca defender devre dışı kalıyor.30 günlük deneme sürümleriyle idare edecğimm artık.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı