Xbox 0x87e00196 hatası nasıl çözülür?

AgonyTR

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ANAKART - Asus H110M-K
EKRAN KARTI - Nvidia GTX1660 6GB OC
İŞLEMCİ - İntel Core İ5-7400
RAM - Adata 8192GB DDR3 3200mHz
DEPOLAMA BİRİMİ - WD ELEMENTS 1.5TB / WD 1TB - Toplam 2.5TB
Meslek
Öğrenci
XBOX PC Uygulamasında oturum açamıyorum oturum aça tıkladığımda siyah ekran gelip gidiyor. sıfırlamayı denedim olmadı ayrıca üyelikte alamıyorum yine aynısını yapıyor. Telefondada aynı.

Ve sol kösedeki uyarı var.

Ekran Görüntüsü (127).png

Ekran Görüntüsü (128).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox'ın kullandığı herhangi bir hizmeti kapatmış ya da devre dışı bırakmış mıydın? Buna benzer bir hatayı "teslim en iyileştirme"yi kapattıktan sonra almıştım.

xbox ile ilgili neredeye herşeyi devre dışı bırakmıştım 3-4 ay önce fps düşürmesin diye nerden geri açıcaz
Xbox'ın kullandığı herhangi bir hizmeti kapatmış ya da devre dışı bırakmış mıydın? Buna benzer bir hatayı "teslim en iyileştirme"yi kapattıktan sonra almıştım.

Ne Kadar Teşekkür Etsem Az Hocam GamePass Üyeliğimi Yıllık Stoklamıştım Zam Gelmeden Önce. Sorun Çözülmeseydi Oturur Ağlardım :) Sorun Çözüldü Dediğinizi Yaptım.

Son düzenleme:
Xbox ile ilgili neredeye her şeyi devre dışı bırakmıştım 3-4 ay önce FPS düşürmesin diye nereden geri açacağız.

Ne kadar teşekkür etsem az hocam Game Pass üyeliğimi yıllık stoklamıştım zam gelmeden önce. Sorun çözülmeseydi oturur ağlardım :) sorun çözüldü dediğinizi yaptım.

Rica ederim hocam. Çözülmesine sevindim 😇. İyi sosyaller.

Kapatmışsak nereden kontrol edebiliriz?

Başlat menüsüne teslim en iyileştirme yazıp bakabilirsin en kısa yoldan. Ya da hizmetlere gidip kontrol et. (Windows+ r açıp services.msc yi aç)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı