"0x887A0006: DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG" hatası

Bektass97

Hectopat
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU
İşlemci
12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12650H 2.30 GHz
Bilgisayarım Casper Excalibur G870 son 3 4 haftadır ne zaman oyun oynasam oyun çöküyor. Bugün Miles Morales'i başlatmaya çalıştığımda da bu hatayı aldım. Cihaz daha 1 yıllık ve neredeyse her oyunda çöküyor. Ayrıca benim haberim olmadan babam aldığı için keşke almasaydın yazmanıza gerek yok. Fortnite oynarken başladı bu hata normalde yüksek/destansı grafiklerde nadiren FPS düşmesi olurdu fakat çökmezdi. Daha sonra bir anda çökmeye başladı grafikleri en düşüğe aldım fakat durum aynı. GeForce Experience'tan son Driver'ı indirdim fakat hala driver güncellememi istiyor. Bunu nasıl çözebilirim zaten cihazı satacağım satılana kadar en azından oyun oynayabilmek istiyorum. Herhangi bir rapor lazım olursa belirtin, atayım. Ayrıca bu sorun yüzünden format attım ve tekrar oynamayı denedim ve Miles Morales'i yüksek grafiklerde 15 20 dakika oynadım herhangi bir FPS düşmesi da yoktu fakat üstünden 1 gün geçti ve şimdi oynamaya çalıştığımda ekteki hatayı(aynı hata) veriyor. Direkt oyunu açamıyorum şu anda en düşük grafiklerde. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-20 185424.png
    71 KB · Görüntüleme: 72
  • Ekran görüntüsü 2024-09-20 191321.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 2.png
    25,7 KB · Görüntüleme: 49
Windows 10 kurup deneyin.

Hocam destek kesme olayı öyle kolay olmuyor sıkıntı etmeyin.

Hocam Windows 10'a geçmeden bir çözümü olmaz mı acaba? Çünkü internetim biraz yavaş oyunu 2 kere indirdim bir daha beklemek istemiyorum. Başka bir şekilde çözülebilir mi?

Hocam Windows 10'a geçmeden bir çözümü olmaz mı acaba? Çünkü internetim biraz yavaş oyunu 2 kere indirdim bir daha beklemek istemiyorum. Başka bir şekilde çözülebilir mi?

Hocam bir de şeyi deneyin mobil ekran kartınızın driverını güncelleyin yüksek ihtimalle güncel değildir.

Hocam bir de şeyi deneyin mobil ekran kartınızın driverını güncelleyin yüksek ihtimalle güncel değildir.

Hocam Intel Driver & Support Assistant'tan sürücüleri güncel tutuyorum zaten ama nafile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…