Çözüldü 0xc000000e Mavi Ekran No Volume Specified Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sedo0123

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Recep Baltaş'ın 0xc000000e hatası çözüm videosuna göre işlemleri yaparken seçtiğim partitiona assign letter komutunu verince "there is no volume specified" diyor. Bunu nasıl çözebilirim? Yanlış bölümü mü seçiyorum acaba? Windows'u C'ye kurdum ama BIOS'ta Boot seçeneği sadece D diski olarak gözüküyor. İşin içinden bir türlü çıkamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

EPA3LD.jpg

fff.jpg

10 gündür Allah'ın hiçbir kulu bir şey yazmamış. Ben sorunumu BIOS'tan "Fast Boot" seçeneğini kapatarak çözdüm. Bilgisayarı her açılışta bu sıkıntıyı çıkaran arkadaşlara duyurulur. Güncellemeleri yaptıktan sonra "Fast Boot"u tekrar aktif hale getirdim. Windows sürümüm şu anda güncel ve sorunsuz çalışıyor.

Baktınız olmadı bu durumda bios pilini çıkartın. 60 saniye sonra tekrar yerine takın. Böylelikle bios ayarlarınızı resetlemiş olursunuz.
Merhabalar. Recep Baltaş'ın 0xc000000e hatası çözüm videosuna göre işlemleri yaparken seçtiğim partitiona assign letter komutunu verince "there is no volume specified" diyor. Bunu nasıl çözebilirim? Yanlış bölümü mü seçiyorum acaba? Windows'u C'ye kurdum ama BIOS'ta Boot seçeneği sadece D diski olarak gözüküyor. İşin içinden bir türlü çıkamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 284913

Eki Görüntüle 284914

10 gündür Allah'ın hiçbir kulu bir şey yazmamış. Ben sorunumu BIOS'tan "Fast Boot" seçeneğini kapatarak çözdüm. Bilgisayarı her açılışta bu sıkıntıyı çıkaran arkadaşlara duyurulur. Güncellemeleri yaptıktan sonra "Fast Boot"u tekrar aktif hale getirdim. Windows sürümüm şu anda güncel ve sorunsuz çalışıyor.

BIOS'tan "fast boot" seçeneğini kapatarak çözemedim çünkü bu seçeneği bulamadım, gözükmüyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı