Çözüldü 0xc000000f hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dün akşam bilgisayarı açık unutmuşum. Sabah kalktığımda ekran kartım takılıyken monitörüme ekran gelmiyordu. Bende ekran kartını çıkarıp onboard ekran kartı ile açmayı denedim. Artık bilgisayara görüntü geliyor. Ama bu hatayı alıyorum. Nedeni nedir acaba? Elimde ki Windows 10 Flash'ı ile komut sisteminde bir sürü şey denedim ama işime yaramadılar.

Dosya Ekleri

• IMG_20211009_151255.jpg
    IMG_20211009_151255.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20211009_151255.jpg
    IMG_20211009_151255.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 30
Çözüm
Nasıl çözdünüz?

3 gün önce sisteme SSD takmıştım. Bu sabah sorun vermeye başlamıştı. Bu hatayı alan kişiler genelde sistemine SSD veya HDD takviyesi yapınca bu hatayı alıyor. Ben de eski HDD'mi sistemimden çıkardım. YouTube'da bununla ilgili olan her şeyi denemiştim ama düzelmemişti. Ama HDD'mi çıkarmak düzelmesini sağladı. Daha sonra HDD'yi geri takınca düzeldi. Şu an birkaç sorun yaşıyorum sadece. Mesela bilgisayarı açınca bir sorun olmuyor. Şifre girme ekranı tam gelecekken no Signal hatası alıyorum. 10 dakika öyle bekledikten sonra düzeliyor.
Nasıl çözdünüz?

3 gün önce sisteme SSD takmıştım. Bu sabah sorun vermeye başlamıştı. Bu hatayı alan kişiler genelde sistemine SSD veya HDD takviyesi yapınca bu hatayı alıyor. Ben de eski HDD'mi sistemimden çıkardım. YouTube'da bununla ilgili olan her şeyi denemiştim ama düzelmemişti. Ama HDD'mi çıkarmak düzelmesini sağladı. Daha sonra HDD'yi geri takınca düzeldi. Şu an birkaç sorun yaşıyorum sadece. Mesela bilgisayarı açınca bir sorun olmuyor. Şifre girme ekranı tam gelecekken no Signal hatası alıyorum. 10 dakika öyle bekledikten sonra düzeliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı