0xc000007b hatası

muratdedeogluu

Megapat
Yer
hatay
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Recep Baltaş'ın 0xc000007b çözüm videosunu izledim DirectX kurulumu yapılıyor ama ben kurmaya çalıştığımda fotoğraftaki hatayı veriyor çözümü nedir ağ bağlantınızı kontrol edin diyor ama internetimde de herhangi bir sorun yok.

Ekran Alıntısı.PNG

sadf.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetle alakalı değil. Aracın kurulumda Bing Bar'ın tikini kaldırıp devam edin, tikli olmasın.

Ayrıca her 0xc000007b hatası DirectX Runtime bileşenlerinden kaynaklanmıyor, hatanız devam ederse aşağıdaki videodan yararlanarak rapor oluşturup paylaşabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar. Recep Baltaş'ın 0xc000007b çözüm videosunu izledim DirectX kurulumu yapılıyor ama ben kurmaya çalıştığımda fotoğraftaki hatayı veriyor çözümü nedir ağ bağlantınızı kontrol edin diyor ama internetimde de herhangi bir sorun yok.

Eki Görüntüle 2027268

Eki Görüntüle 2027269
DirectX'i offline olarak kurun:
DirectX Offline Download
Dosyayı indirdikten sonra dosyayı açın ve dosyaların kurulmasını isteğiniz bir klasör seçin, ardından devam edin. Dosyalar kopyalandıktan sonra dosyaları kurduğunuz yere gidip Setup dosyasını açarak DirectX'i kurabilirsiniz.

Videolu Anlatım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı