0xc000007b Hatası

Burhan Selvi

Hectopat
Daha fazla  
Windows 7 Ultimate 64 bit kurduktan sonra bu hataları sık sık gördüm. Şimdi ise The Hunter 2012 de bu hatayı verdi. Recep Baltaş hocam, lütfen bir bakın. Siz daha iyi anlarsınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon ama redist lerim gücel olay anını falan nasıl kaydedicez bu konuda biraz amatör üm yardımcı olun lütfen format atmak istemiyorum .

İnanın bana denemediğim yol kalmadı ancak işletim sistemini farklı bir yerden indirince düzeldi. Egemen arkadaşın verdiği linkteki Windows 8.1'i kurun sorun olmayacaktır.

Redistlerin güncel olup, olmadığını göreceğiz :) Olay anı dediğim bu hatayı aldığın zamanı kaydet saniyesine kadar. Denetim masasından Olay görüntüleyicisini bul ve aç o zamana ait kaydı bul açıklamayı burada paylaş.

1 Dakika hallediyorum paylaşacağım.

Pek anlayamadım şöyle bir şey çıktı karşıma.

Olay görüntüleyicisi.png

Gökalp İ. Win8.1 Son çarem :/

Yok Murat, Redist falan fasa fiso. Saatlerce uğraştım birinin bilgisayarına bağlanıp. Orijinal CoD Black Ops ya da Ghosts almıştı. Bu hatayı veriyordu.

Kesin çözüm: Temiz bir 8.1 kurmak. Bu hata ile karşılaşmamak için de çöp program kuramayacaksınız ve virüslerden uzak duracaksınız.

Ha ben uğraşmayacam dersen de Dependency Walker ile bakabilirim belki. Çözmek istiyorum.

Recep Baltaş abi, format atmak istememin nedeni her Windows kurduğumda ilk 2 GB güncelleme kuruyorum. Sonra sistem kuruyorum, dosyaları kaydediyorum ve daha format atalı 1 ay olacak. Sorun çıktı abi, çözebilirsen bir el at ve bu beladan kurtar lütfen.

Murat5038 Tamam Recep abi, bakarken ben de TW kurayım, bekleyeceğim.
Bu arada o olay günlüğünü falan hiç anlamadım. İlk çıkan sayfa oydu, açtığımda ondan resmini çektim. Ne yapacağım burdan sonra diyerek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı