0xc000007b Process Monitör Raporu

Onurkarab

Femtopat
Daha fazla  
İyi forumlar, Gameloop process monitör raporu, umarım doğru bir biçimde hazırlayıp atmışımdır.
Bilgisayarımda şuanda google ve birkaç program dışında hiçbir program açamıyorum 0xc000007b hatası alıyorum, birden fazla programda aynı hatayı aldığım için sadece Gameloop uygulamasından faydalandım.
Teşekkürler, iyi forumlar

Benim tavsiyem. Windows 8.1 ile format atmanız yönünde. Siz neden 8.1 istemiyorsunuz?
Abi istememekte değil isterim aslında ama hatta uzun süredir istiyorum. Minidumplu yanıtım sizi istemiyorum diye zannetmesin. Ben aslında bu mavi ekran sebebini de öğrenirsem en azından neyden kaynaklandığını, örneğin sürücü ile bir sorun ise kurulumdan sonra daha da dikkat ederim diye düşünüyorum.

8.1 kur sen. Mavi ekran alırsan gene, Minidump dosyanı başka konu açarak at. Buraya atma. Bu konu 0xc000007b hatan için açıldı. 8.1 kurunca uygulamalarda gene 0xc7b alırsan buraya yazabilirsin ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı