Çözüldü 0xc0000142 wordexe hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

isimsizyerli

Hectopat
Arkadaşlar PC'ye Microsoft Office 365 2016 sürümünü indirmek istedim. İndirdim ve kurdum ama 0xc0000142 WİNWORD.EXE hatası falan aldım. Önceki sürümleri tamamen kaldırdım ama yine de hata verdi.

Çözüm

Hocam gezginlerden indirdim herhangi bir crack sitesinden değil. Kartım olmadığı için orijinal siteden deneme sürümünü indiremedim.

Hocam bu sabah yeni deneme sürümü falan yüklerim diye sildim. Sonra daha da düzeltemedim.

Şu an mobilde olduğum için bakamayacağım. @Emre C veya @Bora Dere yardımcı olacaktır. Ayrıca kendileri benden daha bilgili bu konuda.

Hocalarım hata bendeymiş PC'yi yeniden başlattım çözüldü sizi de düşündürdüm kusura bakmayın.
Hata raporu oluştur.

Hata raporu oluştur.

Geç attım kusura bakmayın.

Geç attım kusura bakmayın.
Şu an mobilde olduğum için bakamayacağım. @Emre C veya @Bora Dere yardımcı olacaktır. Ayrıca kendileri benden daha bilgili bu konuda.

Hocam gezginlerden indirdim herhangi bir crack sitesinden değil. Kartım olmadığı için orijinal siteden deneme sürümünü indiremedim.

Hocam bu sabah yeni deneme sürümü falan yüklerim diye sildim. Sonra daha da düzeltemedim.

Hocalarım hata bendeymiş PC'yi yeniden başlattım çözüldü sizi de düşündürdüm kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı