Açılmıyor aynı ekran.Yeniden deneyin, olmaz ise F8'e basıp açılan pencerenin fotoğrafını atın.
F8'de mi açılmıyor?Açılmıyor aynı ekran.
Evet hiçbir şekilde açılmıyor F8 yapıncaya aynı ekranı bir daha veriyor.F8'de mi açılmıyor?
0xc000014C hata kodu, temel önyükleme bilgilerinin eksik olduğu veya HDD alanında bozulduğunu belirtmektedir. Beklenmeyen bir sistem yeniden başlatma / kapatma işleminden sonra 0xc000014c hatası görülür. Bu ayrıca kritik sistem dosyalarının veya diğer bağımlı yazılımların silinmesinden kaynaklanır.
Büyük ihtimal kritik dosyalar silindi, çözüm format gibi duruyor.
Bilgisayarın arkasını açıp D diskinizi sökün, sonrasında format atın.Dosyalarım gidecek mi? Fotoğraflarım
falan? D: Diskindeydiler. Sistem C:'de
Hayır ikisi ayrı değil tek disk.Bilgisayarın arkasını açıp D diskinizi sökün, sonrasında format atın.
Hiç format atmadığım için bilmiyorum ama format atarken galiba "D diskide temizle" diye bir seçenek çıkıyor, gerçekten bir bilgim yok. Bir deneyin böyle bir seçenek çıkacak mı bakın.Hayır ikisi ayrı değil tek disk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.