0xc000021a Mavi ekran hatası

SimonAdebisi

Kilopat
Katılım
6 Aralık 2017
Mesajlar
548
Çözümler
5
Merhabalar, bugün bilgisayarıma bir oyun yükledikten sonra klavyede A tuşuna bastıktan sonra ae gibi değişik harfler yazmaya başladı. Ben de bunu oyundan kaynaklandığını düşündüğüm için birkaç gün öncesine geri yükleme yaptım fakat yaptıktan sonra mavi ekran hatası verdi (0xc000021a). Bilgisayarınız düzgün başlatılamadı yazıyor ne yapmam gerek bilmiyorum.
 
Denediğin seçenekler işe yaramadıysa bir kurtarma aygıtı hazırla; Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Onarım seçeneklerinde yardımcı olacağım. Genelde bu hata 3. parti yazılımlar nedeniyle oluşur. Sistemin açıldığı zamanlar yaşadığın klavye sorunu da buna işaret ediyor biraz olsun.

Eğer USB aygıtını taktıktan sonra kurulum vs ekranında yine hataya düşerse haber et, donanımsal sıkıntılara işaret eder bu da (BIOS güncel olduğu müddetçe).

Eğer ki çok önemli dosyaların veya yedeği bulunmayan, büyük boyutta oyunların yoksa temiz kurulum bile yapabilirsin. Temiz kurulum yapacaksan orjinal lisans kullanıp kullanmadığını da belirt, sonradan problem yaşamaman için yönlendirmelerde bulunalım.
 
Cevap için teşekkürler daha önceden kurulum USB si hazırlamıştım ne olur olmaz diye fakat bilmek istediğim şey herhangi bir şekilde masaüstünü görebilirmiyim yani temiz kurulum dışında masaüstüne gelebilmenin yolu varmıdır
 
Onarım seçeneklerini deneyebilirsin. İşe yaraması gerekiyor.
Sonrasında "Sistemde yapılan son değişikliklere göz atmamız gerekecek". Gerek gördüğüm programları kaldıracağız - bir takım sistem taramalarında bulunacağız.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı