0xc00005 hatası

fujikmo

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bana format atmak dışında başka bir çözüm yolu önerisinde bulunabilir misiniz?
Bu sorun hala devam edıyor!
Resım:

FDGSTFRET.PNG

Yüklü Güncelleştirmeler'i açmak için Başlat düğmesini , Denetim Masası'nı, Programlar'ı ve ardından Programlar ve Özellikler altından Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle'yi tıklatın.

KB 2859537 isminde güncelleme varmı bir kontrol edin varsa kaldırın. Ardından tekrar kontrol edin. Microsoft forumlarında bu şekilde bir çözüm sunulmuş.

Ayrıca sisteminizin özellikleri yeterliyse güvenlik ve güncellik sebebiyle Windows 8.1 veya 10'a geçiş yapın.

Yüklü Güncelleştirmeler'i açmak için Başlat düğmesini , Denetim Masası'nı, Programlar'ı ve ardından Programlar ve Özellikler altından Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle'yi tıklatın.

KB 2859537 isminde güncelleme varmı bir kontrol edin varsa kaldırın. Ardından tekrar kontrol edin. Microsoft forumlarında bu şekilde bir çözüm sunulmuş.

Ayrıca sisteminizin özellikleri yeterliyse güvenlik ve güncellik sebebiyle Windows 8.1 veya 10'a geçiş yapın.
hocam bulamadım

Sorun hakkında ben biraz daha bakınayım bu sürede siz Combofix indirip çalıştırın.

//: .Net Framework 3.5 ve .Net Framework 4.0 'ı kurup sistemi yeniden başlattıktan sonra kontrol edin.
combofixi de indirdim , ccleaner de kurdum ,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunuda izledim sonuç yok :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı