0xc00007b hatası için alternatif yöntem

LordOfTime

Hectopat
Daha fazla  
Yanlış Bilgilendirme
Merhabalar. Geçen sene bilgisayarıma GandiCrab V.5 fidye virüsü bulaşmış ve format atmıştım. Fakat akabinde GTA V, COD:MW Remastered, Jedi:Fallen Order gibi yeni çıkan oyunlarda bu hatayı almaya başladım. Dosyalar eksik ve bozulmuştur diyerek, Technopat'ın "ProcessMonıtor ile 0xc00007b hatası çözüm rehberi"ni adım adım uygulamama rağmen hiçbir fayda görmedim, olması gereken şekli buydu ama olmadı. Burada da başlık açtım, LogFile attım ama nafile.

Günün sonunda Error Fix bu linkteki dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre atınca (System32, SysWOW64 değil, sadece oyun klasörü) problem çözüldü. Açılmayan tüm oyunlar, evet hepsi problemsiz çalıştı. Peki ben parasını verip aldığım bilgisayarda parasını verip aldığım oyunları oynamak için her seferinde içine bu dosyaları mı atmak zorundayım. Linkteki dosyaları System32 ve SysWOW64'e atıp kurtulsam bir zarar görmeden bu hatayı kökten çözebilir miyim? Veya başka bir çözüm yolu var mı? En basitinden bu linkteki dosyaların kerameti ne de her açılmayan oyunumun klasörüne atınca problem çözülüyor. Umarım 1 sene sonunda şu konu hakkında işinin ehli biri bana olayı açıklayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuna bilen biri denk gelmemiş demek ki. Bu bir çözüm değildir, olamaz. Ancak geçici bir yamalama diyebiliriz.

0xc000007b hatalarını %100 kesinlik ile çözüyoruz. Konunuza da bakacağım şimdi...

Konunuza baktım. Çözüm yazılmış ama uygulayıp cevap yazma zahmetinde bile bulunmamışsınız. Sorunun sebebi sizsiniz. İlk raporda sorun çözülmüyorsa bu demektir ki sistem içine kafanıza göre attığınız DLL dosyası daha fazla. Yapmanız gereken söz konusu attığınız çöp dosyaların hepsini bulana dek rapor almaktı.

Umarım bu defa anlamışsınızdır. Sorun çözülmedi ise konunuzda belirtin bir dahakine. Çözene kadar rapor istiyoruz.

:D
Hocam, kocaman bir forumun yöneticisisiniz ama baktığınız konunun başka başlığa taşınıp, tartışmanın devam ettiğini görememişsiniz, bu iş nasıl oldu anlamadım.

Sistemin içine kafama göre bir (1) dosya bile atmış da değilim oysa ki, işin bu kısmı da uzmanlıktan çok "yanılmaz müneccimcilik" olmuş sanki.

İyi forumlar.

Düzenleme olarak, Logfile raporu da ektedir: Logfile.rar

Son düzenleme:
@LordOfTime
C:\Windows\System32\X3DAudio1_7.dll C:\Windows\System32\XAPOFX1_5.dll
Merhaba, bunları silin ve bunu kurun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı