2500 TL'ye klavye önerisi

Bence fiyatının altında bir klavye çok kaliteli ve güzel bir klavye ama niyeyse @Carlzberg fiyatına laf etmiş.

Eğer klavyenin markası Razer veya stelseries olsaydı en az 10k idi.

Bence fiyatının altında bir klavye çok kaliteli ve güzel bir klavye ama niyeyse @Carlzberg fiyatına laf etmiş.

Hocama kalıtılıyorum çünkü 1. olarak ilk başta satıldığı fiyat oydu 2. olarak 2000-2500TL bandında daha iyi alternatif klavyeler var.

Bu forumdaki bu körü körüne F75 seviciliği asla anlayamıyorum. Tamam aldınız Temu'dan 800-1'e beleşe denk geldi o fiyata göre güzeldi tatlı geldi de, nedir yani tüm forumun bitki örtüsü buna döndü :D

Yazdığın klavyeden daha iyi bir klavye aslında neden 1500 TL üstü olmaz senin gözünde?
Her ikisini de kullandım, malzeme kalitesi MG75W'de daha iyidi, F75 her yönüyle çok ucuz hissettiriyor.
Elimdeki F75'i de henüz 2 hafta kadar önce 1700'den sattım gitti.

Razer ve SS ne alaka :D

Her ikisini de kullandım, malzeme kalitesi MG75W'de daha iyiydi, F75 her yönüyle çok ucuz hissettiriyor.

Razer ve SS ne alaka :D

Çok alaka fiyatını hak etmeyen ürün çıkartıp satıyolar.

Çok alaka fiyatını hak etmeyen ürün çıkartıp satıyolar.

Ve bu iki markaya garezim var

Arkadaşım o tamam anladık da konumuzla alakası ne :D
Bizim mahallede de bi' tane dönerci var, diğerlerinden daha pahalıya satıyor halbuki kaliteli de değil mesela.

Ama yani günümüz ekonomisinde insanların parası hiçbir şeye yetmiyor Razer ve SteelSeries'den F/P ürün beklerken onlar uyduruk fiyatlı ürün çıkarıyolar buna ayar oluyorum biraz tüketiciyi düşünseler severim bu iki markayı da galiba biraz sana patladım özürdilerim.

Bu forumdaki bu körü körüne F75 seviciliği asla anlayamıyorum. Tamam aldınız Temu'dan 800-1'e beleşe denk geldi o fiyata göre güzeldi tatlı geldi de, nedir yani tüm forumun bitki örtüsü buna döndü
Baştan zaten temudaki fiyatı baz alarak değerlendirmenizi yanlış buluyorum. Elimden çok klavye geçti, ben demiyorum zaten en iyi klavye F75 ama 2k ya kadar gayet de hak ediyor fiyatını. 2k nın üstü tartışılır ama stokta daha iyisi yoksa yine alınır ki şu an pek de fazla seçenek yok zaten piyasada.

Her ikisini de kullandım, malzeme kalitesi MG75W'de daha iyidi, F75 her yönüyle çok ucuz hissettiriyor.
MG75W nin hissiyat ve malzeme kalitesine laf edemem kullanmadığım için ama burası öznel bir durum. Mesela ben klavye alıyorsam malzeme kalitesi ve hissiyattan önce bakacağım şeyler var.
Ayrıca mg75w kullanmadığım için çok bir şey diyemeyeceğim ama kendi deneyimlediğim klavyelere göre konuşacak olursam plastik olanlar arasında öyle aşırı büyük kalite farkı yoktu malzeme açısından. İllaki küçük farklar oluyor tabi ama sonuç olarak hepsinin aynı fabrikadan çıkan pvc plastik olduğunu düşünüyorum.

Mg75w'ye kağıt üstünde bakınca klavyenin ışıkları yok yalıtım olarak çok iyi değil ve 500 mah bataryası var ki bu miktar bir klavyeye göre çok az. Üzgünüm ama kağıt üstünde f75 e göre daha geride bir klavye. Malzeme kalitesi belki dediğin gibi daha iyidir F75 e göre, orasına kullanmadan yorum yapamam ama diğer saydığım kısımlarda çok daha geride bir ürün ve bir klavye alıyorsam malzeme kalitesinden önce bunlara bakardım ben. Sonuçta malzeme kalitesi kimilerine göre kötü de olsa alıp duvara fırlatmıyorsan klavyeyi, gayet de sorunsuz kullanacağın bir model F75.

Son düzenleme:
Baştan zaten Temu'daki fiyatı baz alarak değerlendirmenizi yanlış buluyorum. Elimden çok klavye geçti, ben demiyorum zaten en iyi klavye F75 ama 2K ya kadar gayet de hak ediyor fiyatını. 2K'nın üstü tartışılır ama stokta daha iyisi yoksa yine alınır ki şu an pek de fazla seçenek yok zaten piyasada.

MG75W'nin hissiyat ve malzeme kalitesine laf edemem kullanmadığım için ama burası öznel bir durum. Mesela ben klavye alıyorsam malzeme kalitesi ve hissiyattan önce bakacağım şeyler var.
Ayrıca MG75W kullanmadığım için çok bir şey diyemeyeceğim ama kendi deneyimlediğim klavyelere göre konuşacak olursam plastik olanlar arasında öyle aşırı büyük kalite farkı yoktu malzeme açısından. İllaki küçük farklar oluyor tabii ama sonuç olarak hepsinin aynı fabrikadan çıkan pvc plastik olduğunu düşünüyorum.

MG75W'ye kağıt üstünde bakınca klavyenin ışıkları yok yalıtım olarak çok iyi değil ve 500 mAh bataryası var ki bu miktar bir klavyeye göre çok az. Üzgünüm ama kağıt üstünde F75'e göre daha geride bir klavye. Malzeme kalitesi belki dediğin gibi daha iyidir F75'e göre, orasına kullanmadan yorum yapamam ama diğer saydığım kısımlarda çok daha geride bir ürün ve bir klavye alıyorsam malzeme kalitesinden önce bunlara bakardım ben. Sonuçta malzeme kalitesi kimilerine göre kötü de olsa alıp duvara fırlatmıyorsan klavyeyi, gayet de sorunsuz kullanacağın bir model F75.

Senin gibi objektif insanlara bayılıyorum❤️

Bu linkteki ile sizin attığınız linkteki klavyeler arasında fark yok değil mi hocam. Hem burası daha ucuz hem gidip alabilme ihtimalim var.

Bu linkteki ile sizin attığınız linkteki klavyeler arasında fark yok değil mi hocam. Hem burası daha ucuz hem gidip alabilme ihtimalim var.
Bir fark yok hocam, hatta satıcı bile aynı. Beta plus = gaming gen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı