Videolari tam izlemiyorsun o zaman halk agziyla konusuyor ona katiliyorum ancak teknik bilgilerden de bahsediyor. Bu videoda sanzimandan ve motordan bahsediyor mesela.
Videolari tam izlemiyorsun o zaman halk agziyla konusuyor ona katiliyorum ancak teknik bilgilerden de bahsediyor. Bu videoda sanzimandan ve motordan bahsediyor mesela.
Inanin tam hatırlamıyorum yalan konusmak olmasin ama eksik ve hatali bilgiye denk geldiğimi anımsıyorum Cherry hakkındaki görüşleri doğru olabilir ona laf etmem.
@ferhatto5555 Mokka epey dar ic olarak, Juke'da kotu bir arac. Diger ikisi konusunda pek bir bilgim yok maalesef. Butcene uyarsa Skoda Kamiq de bakabilirsin.
Fabia Monte Carlo'da bakabilirsiniz. Tam genç işi. Uçar kaçar bir araba. Ayrıca sıfırdan farksızlar. DSG sorunu da yaşamazsınız. Sadece hor kullanmayın.
Fabia monte Carlo'da bakabilirsiniz. Tam genç işi. Uçar kaçar bir araba. Ayrıca sıfırdan farksızlar. DSG sorunu da yaşamazsınız. Sadece hor kullanmayın.
@ferhatto5555 Mokka epey dar ic olarak, Juke'da kotu bir arac. Diger ikisi konusunda pek bir bilgim yok maalesef. Butcene uyarsa Skoda Kamiq de bakabilirsin.