Hocam peki sadece kablosuz olduğu icin AIGO tercih etmem mantıklı mı? Sizin önerdiğiniz modelle cok yüksek bir kalite farkı var mı hatta aigo biraz daha ucuza gelecek @Deiinzz@EmirHene
Hocam peki sadece kablosuz olduğu icin aıgo tercih etmem mantıklı mı? Sizin önerdiğiniz modelle cok yüksek bir kalite farkı var mı hatta aigo biraz daha ucuza gelecek. @Deiinzz@EmirHene
Hocam peki sadece kablosuz olduğu icin AIGO tercih etmem mantıklı mı? Sizin önerdiğiniz modelle cok yüksek bir kalite farkı var mı hatta aigo biraz daha ucuza gelecek @Deiinzz@EmirHene
Açıkçası ben laptop+harici monitörle kullandığım için kablolardan kurtulmak istiyorum Ajazz 159 pro mouse kullanıyorum bu sebepten. Masanın üstü bos ve temiz olsun istiyorum ama bir klavye kablosu da tölere edilebilir o sebeple kablolu modellere de çok baktım
Açıkçası ben laptop+harici monitörle kullandığım için kablolardan kurtulmak istiyorum Ajazz 159 Pro mouse kullanıyorum bu sebepten. Masanın üstü bos ve temiz olsun istiyorum ama bir klavye kablosu da tölere edilebilir o sebeple kablolu modellere de çok baktım
Açıkçası ben laptop+harici monitörle kullandığım için kablolardan kurtulmak istiyorum Ajazz 159 Pro mouse kullanıyorum bu sebepten. Masanın üstü bos ve temiz olsun istiyorum ama bir klavye kablosu da tölere edilebilir o sebeple kablolu modellere de çok baktım.