1.000-1.300 TL klavye önerisi

Bütçe
1250
HEJARON LOBO Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot Swapp - Fiyatı, Yorumları bu var ama satıcı farklı, şahsen öbür satıcıdan aldım beklersen stok bekleyebilirsin.

Vallahi bende 1200'e aldım, 1100 gördüm en düşük.

Ne kadar mantıklıymış :D Aynı marka zaten.

HEJARON LOBO Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot Swapp - Fiyatı, Yorumları bu var ama satıcı farklı, şahsen öbür satıcıdan aldım beklersen stok bekleyebilirsin.

Vallahi bende 1200'e aldım, 1100 gördüm en düşük.
Ben 1059 liraya görmüştüm, kartta para olsa alıcaktım.

Evet, 15 gün iade var zaten çok sıkıntı olmaz.

Yani kişiye bağlı, benim için bence mantıksız.
Açıkçası ben laptop+harici monitörle kullandığım için kablolardan kurtulmak istiyorum Ajazz 159 pro mouse kullanıyorum bu sebepten. Masanın üstü bos ve temiz olsun istiyorum ama bir klavye kablosu da tölere edilebilir o sebeple kablolu modellere de çok baktım

Bana göre zevk işi, Attack Shark K75 alırdım ben.
Aigo ile Arada cok bariz bir kalite farkı var mı?

Açıkçası ben laptop+harici monitörle kullandığım için kablolardan kurtulmak istiyorum Ajazz 159 Pro mouse kullanıyorum bu sebepten. Masanın üstü bos ve temiz olsun istiyorum ama bir klavye kablosu da tölere edilebilir o sebeple kablolu modellere de çok baktım

Coiled kablo olarak geliyor Attack Shark K75'te, kablo açısından hoş durur.

Coiled kablo olarak geliyor Attack Shark K75'te, kablo açısından hoş durur.

Coiled ile gelmiyor.

Açıkçası ben laptop+harici monitörle kullandığım için kablolardan kurtulmak istiyorum Ajazz 159 Pro mouse kullanıyorum bu sebepten. Masanın üstü bos ve temiz olsun istiyorum ama bir klavye kablosu da tölere edilebilir o sebeple kablolu modellere de çok baktım.

Aigo ile arada cok bariz bir kalite farkı var mı?

Kaliteden ziyade Attack Shark fiyatına göre çok iyi, switchi olsu multimedyası olsun sesi olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı