1.000-1.300 TL klavye önerisi

Bütçe
1250
Hocam senin linkini attığın klavyeler gayet iyi, Redragon'da yay sesi var. Onun dışında üçüde iyi. Bunlar dışında Attack Shark K75 önerebilirim. A100 fiyatına göre güzel alınır.
Aslında Geeky almayı düşünüyordum ama güzel fiyattan stok yok, o zaman temizinden Aigo tercih edeyim.

Aigo ışıksız olmasıyla dezavantaj kısmına giriyor, kişisel zevk meselesi, Attack Shark K75 alabilirseniz alın Attack Shark'ın en iyi ürünlerinden biri.

Aigo ışıksız olmasıyla dezavantaj kısmına giriyor, kişisel zevk meselesi, Attack Shark K75 alabilirseniz alın Attack Shark'ın en iyi ürünlerinden biri.

Katılıyorum, Attack Shark'ın adamakıllı ürününü kullanıyorum ilk defa.

Bence de cok iyi bir ürün ancak rengini beğenmedim, daha sade bir şey istediğim icin uzaklaştım aslında.

Beyazı var şeffaf keycaps, sadece siyahını görmüş olabilir misin?

rica etsem link bırakabilir misiniz, ben sadce transparet olan modelini bulabildim
Model şu Attack Shark

Rica etsem link bırakabilir misiniz, ben sadce transparet olan modelini bulabildim.
Model şu Attack Shark

HEJARON LOBO Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot Swapp - Fiyatı, Yorumları bu var ama satıcı farklı, şahsen öbür satıcıdan aldım beklersen stok bekleyebilirsin.

Hocam keycapleri ileride değişebilirsiniz zaten, bazen 1000 liraya düşüyor o fırsat muhteşem oluyor, 2 modelide şeffaf sadece rengi değişiyor.

Vallahi bende 1200'e aldım, 1100 gördüm en düşük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı