1.000 - 1.500 TL arası Bluetooth kulaklık önerisi

bende
Kulak içi olarak ne önerirdiniz
buds 2 var oldukça menunum buds fe güzel kulaklık eğer özellikle samsung telefonunuz varsa buds fe öneriyorum.
ayrıca anker r50i de oldukça iyidir.

bende

buds 2 var oldukça menunum buds fe güzel kulaklık eğer özellikle samsung telefonunuz varsa buds fe öneriyorum.
Samsung kullanıyorum

QCY H3 Pro veya Anker r50i.
R50i ile p20i nin ne farkı var

bende

ayrıda anker r50i de oldukça iyidir.
dediğim gibi samsung kötü falan değil ses kısık dediği model buds core buds fe kesinlikle iyi bir tercih olur optimize şekilde kullanırsın telefonunda.

Dediğim gibi Samsung kötü falan değil ses kısık dediği model Buds Core Buds FE kesinlikle iyi bir tercih olur optimize şekilde kullanırsın telefonunda.

İki kulaklığı ayırt edebiliyorum.Satın aldığım ürüne de o onu almamıştır demen komik olmuş. FE kullandığım en kötü kulaklık oldu. Samsung telefon kullandığım için en iyisi olmasını beklemiştim.

QCY H3 Pro veya Anker R50i.

Slikonsuzlar kulağıma daha iyi oturuyor genelde R50i ergonomisi nasıl? AKG/kablolu eski Samsung güzeldi o konuda.

Zamanla ses kısılması oluyor mu
Öyle bi şeye denk gelmedim ilk kez duydum

Bu arada Reddit'te Buds FE oldukça övülüyor. Belki de bana gelen ürün hatalıdır denemek istersen Amazon'dan alabilirsin. Arctis 1 övülürken aldığımda bana gelen modelde dip ses çok yoğundu. Uzun süre sonra SS adına güvenip Arctis Nova 1 aldım kullanıyorum çok güzel

Öyle bi şeye denk gelmedim ilk kez duydum

Bu arada Reddit'te Buds FE oldukça övülüyor. Belki de bana gelen ürün hatalıdır denemek istersen Amazon'dan alabilirsin. Arctis 1 övülürken aldığımda bana gelen modelde dip ses çok yoğundu. Uzun süre sonra SS adına güvenip Arctis Nova 1 aldım kullanıyorum çok güzel
Büyük ihtimalle sizde sorun var hocam. Yakın arkadaşımda FE var dip ses o kadar hissedilmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı