1.000-1.5000'e F/P bilgisayar önerisi

ggforces

Hectopat
Öncelikle bütçenin fazlasıyla kısıtlı olduğunun farkındayım. Bu fiyat için önerinizi istiyorum. Oynayacağım oyunlar şu anlık LOL ve CS GO, CS'de rekada 60 sabit verirse benim için tamamdır. Parçaları zamanla iyileştirmeyi düşünüyorum, şu anlık idarelik bir şey bakıyorum.

Cevabınız için teşekkürler. Bu bilgisayara baktım fakat ekran kartı bile yok, araştırdığımda ben de görmüştüm. Parça parça almayı düşünüyorum, parça olarak tavsiye edebilirseniz sevinirim.

Üzerindeki APU'nun grafik işlemcisi single channel çalışırken, GTX650'dan daha iyi. GT1030 GDDR5'e yakın dual channel'da. Eğer bu fiyatta bir PC bakıyorsanız düzgün bir harici ekran kartı beklemeyin.

Üzerindeki işlemci APU yani hem ekran kartı hem işlemci. İnternetten FPS testlerine bakabilirsiniz.

Parçaları tek tek alsak yukarıdaki linkteki bilgisayardan daha iyi ya da aynı performansta ama daha ucuz olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…