1.000-1.5000'e F/P bilgisayar önerisi

ggforces

Hectopat
Öncelikle bütçenin fazlasıyla kısıtlı olduğunun farkındayım. Bu fiyat için önerinizi istiyorum. Oynayacağım oyunlar şu anlık LOL ve CS GO, CS'de rekada 60 sabit verirse benim için tamamdır. Parçaları zamanla iyileştirmeyi düşünüyorum, şu anlık idarelik bir şey bakıyorum.

Bütçeyi ne kadar arttırabilirsiniz? En uygun bunu buldum da.

Bütçeyi ne kadar arttırabilirsiniz? En uygun bunu buldum da.

Birde bütçe yetiyorsa 190 TL'ye 2x8 Ram seçeneğini işaretlemeni tavsiye ederim. Bu tür APU sistemlerde Ram kapasitesi ve çift kanal olması çok önemlidir.
Cevabınız için teşekkürler. Bu bilgisayara baktım fakat ekran kartı bile yok, araştırdığımda ben de görmüştüm. Parça parça almayı düşünüyorum, parça olarak tavsiye edebilirseniz sevinirim.

Cevabınız için teşekkürler. Bu bilgisayara baktım fakat ekran kartı bile yok, araştırdığımda ben de görmüştüm. Parça parça almayı düşünüyorum, parça olarak tavsiye edebilirseniz sevinirim.
Üzerindeki APU'nun grafik işlemcisi single channel çalışırken, GTX650'dan daha iyi. GT1030 GDDR5'e yakın dual channel'da. Eğer bu fiyatta bir PC bakıyorsanız düzgün bir harici ekran kartı beklemeyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı