1.000₺ Bütçeye Telefon Önerisi

ai.Wxby

Kilopat
Katılım
11 Nisan 2016
Mesajlar
241
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Profil Kapağı
1524848434
Merhabalar forum sakinleri, umarım sağlığınız yerindedir.

Annem için telefon almak istiyoruz fakat bütçemiz hayli kısıtlı. Başlıkta belirttiğim bütçe dahilinde muhteşem bir telefon alamayacağımızın (hele ki bu piyasada, kurda vs.) farkındayız. Ancak annem de öyle telefonların suyunu çıkaran birisi değil. Gündelik ihtiyaçlarını karşılasa yeter. Fotoğraf çekmeyi, oyun oynamayı çok seviyor. Oyunlar ise yüksek oyunlar değil. 40 yaş üstü bir kullanıcının oynayacağı tarzdan oyunlar 😄.

Bu bütçe dahilinde bize yardımcı olabilir misiniz rica etsek? İkinci el telefonları pek tercih etmiyoruz.

Saygılarımla,
İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S7 edge. Kamera olarakta iyi bir cihaz android 8.1.
Pubg ve CoD Mobileyi kasmadan oynatıyor. Diğerlerini hayli hayli oynatır.

Cevabınız için teşekkürler hocam ama emin misiniz? Bütçeyi yanlış görmüş olmayasınız? Rica etsem bağlantı adresini atabilir misiniz?
 
Bütçe 200 tl artabilir mi? Artmazsa 2. el telefona yönelmenizi tavsiye edeceğim. Aksi takdirde alacağınız telefon 2-3 yıl içinde problem çıkartacaktır.
 
Bütçe 200 tl artabilir mi? Artmazsa 2. el telefona yönelmenizi tavsiye edeceğim. Aksi takdirde alacağınız telefon 2-3 yıl içinde problem çıkartacaktır.

Evet hocam durumun farkındayım. Eğer bütçe 200₺ daha artsaydı ne önerirdiniz? Duruma göre annemle konuşacağım.
 
Evet hocam durumun farkındayım. Eğer bütçe 200₺ daha artsaydı ne önerirdiniz? Duruma göre annemle konuşacağım.
Bütçe biraz artarsa aşağıdaki Nokia telefonu önereceğim. Aşağıdaki telefon PUBG'yi dengeli orta ayarda oynatabiliyor. Ekran olarak çentikli full ekran teknokojisi var. Bu teknoloji sayesinde ekran gövde oranı baya yüksek oluyor. Telefonda Android 9 var yakında en yeni Android sürümü olan Android 10'a güncelleyebileceksin. (belki de güncelleme gelmiştir) AndroidOne garantisi ile 2 yıl boyunca Android güncellemelerini ilk sen alacaksın. 3000 mah batarya annene yetecektir. Yüz tanıma gibi yeni nesil şifre yöntemleri de mevcut. Annen için 16 GB depolama yeter diye düşünüyorum. Yetmezse ileride 30 liraya 16 GB hafıza kartı takabilirsiniz ama kendi annem için konuşuyorum yetiyor. Bana göre tek eksisi 2 GB RAM olması, keşke 3 olsaydı. Onun dışında bu fiyata olacak en iyi telefonlar arasında. Ayrıca sana o mesajı yazdığımda bu telefon 1210 küsürdü şimdi 1260 olmuş musura bakma.
 
@Mistofaşo lancer evo, @White Chocolate Mocha, @AKMAREŞAL hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Malum, bu zamanda 1.000₺'lik telefonun pek bir anlamı yok. Bunu zaten biliyorduk yine de ben sormak istemiştim. Para biriktirip daha sağlıklı bir seçim yapmak istiyoruz. O gün geldiğinde konu açacağım.

Tekrardan çok teşekkür ederim herkese. Sağlıcakla kalın.
 

Geri
Yukarı