1.000 para birimine masaüstü bilgisayar

Saat başı 15 dolar olacaktı olmamış, hala 7.25.
Saat başı ortalama 7.25 veriliyorsa, aylık 5.220 yapıyor hatalı olabilirim kusura bakmayın.
Almanya'da 1550 Euro sanırım.

Günlük 6 saat, 22 gün ortalama 957 dolara tekabül ediyor. Ama Amerika'da kayıtlı bu maaşa çalışan işçi sayısı nüfusun sadece ortalama %9'nu oluşturuyor.

Giden varsa valizinize beni de koyun nolur. Vallaha ses falan çıkarmam.

Amerika'da yaşayan ve McDonald ve Burger King gibi mağazalardan yiyenler genelde sokakta yatan abilermiş. Almanya'da da aynı durum, Burger King yiyorsanız fakir sınıfındasınız.
Arkadaşlar ben şuan yurtdışına çıkmak için çalışıyorum, 1 seneye çıkacağım gelecek olan varsa toplasın parasını, çete kurarız Amerikada falan :D
Some 18 yaş olmama problems.

Evet, 1000 birim fiyata yurtdışında daha iyi sistemler toplanıyor. Evet, 1000 birim fiyata Türkiye'de PC toplanmıyor, anlıyorum. Ama Türkiye'nin PC toplamayamamaktan daha büyük sorunları var. Sürekli insanlara kavuşamadıkları hayallerini hatırlatıp "Turkey bad" demek yerine çözüm odaklı baksak, bu durumdan nasıl kurtulabiliriz onu tartışsak ve bir şeyler için çabalasak daha mantıklı değil mi?

İnsanlar sürekli ve her yerde birim fiyat başına alınabilecek ürünleri karşılaştırıyor ama çözüm arayan ve geleceği tartışan insanları çok az görüyorum ne yazık ki.

Yakın zamanda ne yapmayı planlarsın? Sence 30 sene sonrasına kadar bu ülke belini doğrultabilecek mi?

Arkadaşlar ben şuan yurtdışına çıkmak için çalışıyorum, 1 seneye çıkacağım gelecek olan varsa toplasın parasını, çete kurarız Amerikada falan :D
Amerikaya gidip n'apacaksın abi. Gideceksen Avrupaya gideceksin çocukların tüm Avrupa ülkelerine yolculuk yapabilecek. Hem Almanyada falan bir sürü Türk mahallesi var yaşam daha kolay.

Amerika'da yaşayan ve McDonald ve Burger King gibi mağazalardan yiyenler genelde sokakta yatan abilermiş. Almanya'da da aynı durum, Burger King yiyorsanız fakir sınıfındasınız.

Türkiyede Burger yemek lüks, sokak büfecisinden Patso yemek orta düzey bir gelirin olduğunu gösterir.

Biz de ayda bi' Burger King'e gidip at bacağından yapılmış sözde tavuk etli burger yiyoruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı