1.000 TL civarı Hepsiburada üzerinden klavye önerisi

Bütçe
500-1200

davut mert

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, klavyem Piranha olduğu için yeni klavyeye geçmek istiyorum. Öneriniz var mı? Gamepower ve Rampage takıntım yok. Hepsiburada limitim ile alacağım Hepsiburada'dan önerirseniz çok sevinirim.

Merhaba, klavyem Piranha olduğu için yeni klavyeye geçmek istiyorum. Öneriniz var mı? Gamepower ve Rampage takıntım yok. Hepsiburada limitim ile alacağım Hepsiburada'dan önerirseniz çok sevinirim.

Mekanik bir klavyemi arıyorsunuz yoksa ışıklı RGB bir klavye mi?

Fark etmez RGB olursa daha iyi olur ama atabilirsiniz ikisini de.

-Everest RGB+MEKANİK(blue switch)
-MSİ RGB
Leaven RGB+Mekanik(%60)(swith rengi belirtilmemiş muhtmelen membran switch)
Hepsi Hepsiburada linki hocam şahsi tavsiyem MSI almanız olmazsa Everest olmadı Leaven'e bir bakın.
-Leaven K550 Kablolu Klavye LED Rgb 87 Tuşlu Mekanik Oyuncu Işıklı Klavye Ergonomik Tasarım Rahat 150CM Kablo Bilgisayar Pc Için Siyah-Beyaz Klavye Mavi Switch
https://app.hb.biz/xXuFkpuzITht

-Everest Kb-Mk7 Kırmızı USB Bilek Destekli Mekanik Klavye Q Red Switch Gaming Oyuncu Klavyesi
-MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi

Leconun faresini kullanıyorum gayet memnunum şöyle bir klavyesi varmış isterseniz burada bakabilirsiniz.
-
Lenovo Lecoo GK301 makro tuşlu USB kablolu RGB LED aydınlatmalı blue switch Gaming mekanik Türkçe Q klavye metalik gri.

Son düzenleme:

Sizce bunlar nasıl mavi switch ile evdekiler çok rahatsız olur mu

Razer olan mekanik değil membran switch ama daha kaliteli bir ürün Game Booster açıkçası çok güven vermeyen kalitesiz malzeme kullanan bir marka alacaksanız Razer alın.

Merhaba ben bir PC toplayacağım ve Radiant K11 klavye alacağım istiyorsanız inceleme videolarına bakabilirsiniz hem puding tuş denilen küçük bir tuş sistemine sahip,hem red switch hem 61 tuşlu yani en az tuş sayısı ve çok küçük tasarım, aşırı iyi klavye sesi,23 farklı Rgb modu var tavsiye ederim en son 1200 yada 1500 dü fiyatı bir bak

Aliexpress'ten ilk sipariş indirimi ile güzel bir mekanik klavye alınabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…