1.000 TL civarı Hepsiburada üzerinden klavye önerisi

Bütçe
500-1200
Merhaba ben bir PC toplayacağım ve Radiant K11 klavye alacağım istiyorsanız inceleme videolarına bakabilirsiniz hem puding tuş denilen küçük bir tuş sistemine sahip, hem red switch hem 61 tuşlu yani en az tuş sayısı ve çok küçük tasarım, aşırı iyi klavye sesi, 23 farklı RGB modu var tavsiye ederim en son 1200 ya da 1500'dü fiyatı bir bak.

Rampage bir klavyeye o kadar para verilmez sende vermeni tavsiye etmiyorum aynı fiyata çok daha kaliteli klavyeler alınır.

Razer olan mekanik değil membran switch ama daha kaliteli bir ürün Game Booster açıkçası çok güven vermeyen kalitesiz malzeme kullanan bir marka alacaksanız Razer alın.
biliyorum sadece razer ı farem ve kulaklığım razer diye yazıdım gamebooster de gözüme güzel gözüktü diye yazdım
Aliexpress'ten ilk sipariş indirimi ile güzel bir mekanik klavye alınabiliyor.
ben taksitli alacam oyüzden malesef
Merhaba ben bir PC toplayacağım ve Radiant K11 klavye alacağım istiyorsanız inceleme videolarına bakabilirsiniz hem puding tuş denilen küçük bir tuş sistemine sahip,hem red switch hem 61 tuşlu yani en az tuş sayısı ve çok küçük tasarım, aşırı iyi klavye sesi,23 farklı Rgb modu var tavsiye ederim en son 1200 yada 1500 dü fiyatı bir bak
bakarım hoşuma giderse alırım teşekkürler

Rampage bir klavyeye o kadar para verilmez sende vermeni tavsiye etmiyorum aynı fiyata çok daha kaliteli klavyeler alınır.
Neden rampage deyince herkes bir ön yargı ile yaklaşıyor? Kulaklığımı da rampage alıcam (Alquist) Klavye de gayet iyi ve arkadaşın bütçesine de uyuyor neden olmasın

Neden Rampage deyince herkes bir ön yargı ile yaklaşıyor? Kulaklığımı da Rampage alacağım (alquist) klavye de gayet iyi ve arkadaşın bütçesine de uyuyor neden olmasın.

Kalitesi kötü çünkü hocam bende Rampage kullanıyorum fakat MSI RGB+mekanik bir klavye almak yerine Rampage'nin öyle bir klavyesine daha çok para vereyimki.

Güzel alınabilir.

mekanik klavyeler:

• Redragon Kumara K552 RGB mekanik oyuncu klavyesi: bu klavye, fiyat-performans açısından oldukça iyi bir seçimdir. Cherry MX blue anahtarları ile gelen bu klavye, hem oyun hem de yazı yazmak için kullanılabilir. Fiyatı 899 TL'dir.

Eki Görüntüle 2262334

Yeni pencerede açılır

Eki Görüntüle 2262335

www.akakce.com
    Redragon Kumara K552 RGB mekanik oyuncu klavyesi.
  • Royal Kludge GK61 mekanik klavye: hot-swappable anahtarlara sahip bu klavye, anahtarlarınızı değiştirmenize imkan verir. Böylece, size en uygun anahtar türünü seçebilirsiniz. Fiyatı 999 TL'dir.

Eki Görüntüle 2262336

Yeni pencerede açılır

Eki Görüntüle 2262337

www.amazon.com.tr
    Royal Kludge GK61 mekanik klavye.
  • drevo Excalibur V2 RGB mekanik klavye: bu klavye, suya dayanıklıdır ve RGB aydınlatmaya sahiptir. Fiyatı 949 TL'dir.
membran klavyeler:

• Logitech G213 Prodigy RGB kablolu oyuncu klavyesi: bu klavye, RGB aydınlatmaya ve programlanabilir tuşlara sahiptir. Fiyatı 499 TL'dir.

Eki Görüntüle 2262338

Yeni pencerede açılır

Eki Görüntüle 2262339

www.akakce.com
    Logitech G213 Prodigy RGB kablolu oyuncu klavyesi.
  • Razer Cynosa Lite kablolu membran oyuncu klavyesi: bu klavye, yumuşak tuşlara ve sessiz çalışmaya sahiptir. Fiyatı 399 TL'dir.

Eki Görüntüle 2262340

Yeni pencerede açılır

Eki Görüntüle 2262341

www.amazon.com.tr
    Razer Cynosa Lite kablolu membran oyuncu klavyesi.
  • SteelSeries Apex 3 kablolu oyuncu klavyesi: bu klavye, suya dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Fiyatı 499 TL'dir.

Eki Görüntüle 2262342

Yeni pencerede açılır

Eki Görüntüle 2262343

www.akakce.com
    SteelSeries Apex 3 kablolu oyuncu klavyesi.
Klavye seçerken göz önünde bulundurmanız gereken bazı faktörler şunlardır:

• kullanım amacı: klavye oyun için mi, yazı yazmak için mi yoksa her ikisi için mi kullanacaksınız?
  • anahtar türü: mekanik anahtarlar daha sağlam ve dayanıklıdır, ancak membran anahtarlar daha sessizdir.
  • aydınlatma: klavyede RGB aydınlatma olması istiyor musunuz?
  • makrolar: klavyede programlanabilir tuşlar olması istiyor musunuz?
  • fiyat: ne kadar para harcamak istiyorsunuz?
Umarım bu bilgiler size yardımcı olur!
ben hepsiburada için demiştim ginede sağol

Kalitesi kötü çünkü hocam bende Rampage kullanıyorum fakat MSI RGB+mekanik bir klavye almak yerine Rampage'nin öyle bir klavyesine daha çok para vereyimki.

Güzel alınabilir.
xpg blue switch aldım umarım memnun kalırım

Merhaba ben bir PC toplayacağım ve Radiant K11 klavye alacağım istiyorsanız inceleme videolarına bakabilirsiniz hem puding tuş denilen küçük bir tuş sistemine sahip, hem red switch hem 61 tuşlu yani en az tuş sayısı ve çok küçük tasarım, aşırı iyi klavye sesi, 23 farklı RGB modu var tavsiye ederim en son 1200 ya da 1500'dü fiyatı bir bak.

Hocam araştırmama göre senin dediğin klavye Outemu'nun kronik sorunlu switch ini kullanıyor almanı önermem çift tıklama falan olabilir tabii senin terçihin yine de saygı duyarım.

Hocam araştırmama göre senin dediğin klavye Outemu'nun kronik sorunlu switch ini kullanıyor almanı önermem çift tıklama falan olabilir tabii senin terçihin yine de saygı duyarım.
Merhaba ben bir PC toplayacağım ve Radiant K11 klavye alacağım istiyorsanız inceleme videolarına bakabilirsiniz hem puding tuş denilen küçük bir tuş sistemine sahip,hem red switch hem 61 tuşlu yani en az tuş sayısı ve çok küçük tasarım, aşırı iyi klavye sesi,23 farklı Rgb modu var tavsiye ederim en son 1200 yada 1500 dü fiyatı bir bak

Güzel alınabilir.
hocam blue switch aldım da yan odaya gidermi sesi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı