1.000 TL gamepad önerisi

Yıllardır sorunsuz alışveriş yapıyorum.

Ürün gelene kadar en az 4 tane kargo değiştiriyor ürün hasarlı gelse 3 ay uğraşacaksın bir kargo şirketi sorunlu çıksa hepsine ucu dokunacak ve geç gelecek.

Aldığınız saticiyi düzgün seçip yorumlara bakarak alışveriş yapmak çok zor değil biraz bakmasını bilmek yeterli.
450 Yorumun kaçı gerçek insandır sizce?

Forumda tavsiye üzerine alan birçok kişi var sorun yaşayan görmedim ayrıyeten bağlantısı aynı ve 8bit do çok daha kaliteli ölü bölge sorunu vs yok.

Forumda tavsiye üzerine alan birçok kişi var sorun yaşayan görmedim ayrıyeten bağlantısı aynı ve 8bit do çok daha kaliteli ölü bölge sorunu vs yok.
Peki arkadaş şansına güveniyorsa buyursun. Kargoda hasarlı gelirse ürün öylece kalır haberiniz olsun @TRCONNOR

450 yorumun kaçı gerçek insandır sizce?

Hepsi. AliExpress bildiğin çoğu Türk saticidan çok daha güvenli.

Peki arkadaş şansına güveniyorsa buyursun. Kargoda hasarlı gelirse ürün öylece kalır haberiniz olsun @TRCONNOR

İade şansınızın olmadığını mı düşünüyorsun?

emin misin

Hepsi. AliExpress bildiğin çoğu Türk saticidan çok daha güvenli.

En az 6 ay uğraşır

Ne 6 ayı ürünün gelmesi 2 hafta sürüyor zaten git bir Türk yorumlara bak istersen.
Ürün çinden geliyor şaka mısınız siz? Burdan çine uçakla zaten 8 saat en az 4 hadi 3 şirket değişsin bunun gümrüğü denetimi beklemesi paketlenmesi hazırlanması 2 hafta mümkünatı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı